BEWE AVASI KAUTENSA VOITOLLA

Niko Häppölä
0 0
Read Time:2 Minute, 23 Second

paavo

 

Sport Hampuris Areenan jäällä luovutettiin ennen ottelutapahtumaa 1000 euron lahjakortti Käpylän Kuntoutuskeskukselle, jonka vastaanotti Stefan Heiskanen ja luovuttamassa oli Gigantin tavaratalopäällikkö Kjell Wallenius yhdessä Bewen puheenjohtaja Jarmo Salmisen kanssa. Bewen hyväntekeväisyys Käpylää kohti on alkanut jo kaudella 1992-93. Tämän on mahdollistanut yritysten ostamat kotijoukkueen tekemät maalit.

 

Bewen uudet pelaajat Helsingin Sanomista tuttu Lari Joutsenlahti, Olli-Valtteri Laaksonen, Jaakko Niemensivu, Olli Pehkonen ja Henri Tikka kukitettiin ja toivotettiin tervetulleeksi liigajoukkueeseen.

 

100 pelatun ottelun plaketin kuittasi puolustaja ja varakapteeni Tommi Heinonen.

 

Ensimmäinen erä

 

Ottelu alkoi kovalla Bewen prässillä ja ajassa 4.19 taululla komeilivat jo 3-0 lukemat. Kauden avausmaalin teki Harri Hautajoki, toisen Olli Pelkonen ja kolmannen ja 1. henkilökohtaisen maalinsa Lari Joutsenlahti. Duo tuli kovalla yrittämisellä maali kerrallaan rinnalle ja näin erä ensimmäinen erä 3-3.

 

Toinen erä

 

Toiseen erään tuli vahvasti latautunut kotijoukkue ja ensimmäisellä liigamaalillaan Jaakko Niemensivu siirsi heti erän alkajaisiksi Bewen 4-3 johtoon. Hetkeä myöhemmin Hautajoki lisäsi johtoa. Kapteeni Paavo Torkkola siirsi Bewen 6-3 johtoon upealla vedollaan. Sami Arima näytti harhautustaitonsa ja sivalsi ranteella verkot tötterölle ja taululle 7-3. Hyvät yksilösuoritukset vain saivat jatkoa ja maalinteon mallia näytti Tommi Heinonen. Erän loppupuolella Ville Nieminen siirsi Bewen 9-3 johtoon Olli Pelkosen maalinedusveivien jälkeen. Erä kotijoukkueelle murskalukemin 6-0.

 

Kolmas erä

 

Kolmannen erän ensimmäinen kotijoukkueen maali sai odottaa erän puoltaväliä ennekuin Tommi Nikan raju siniviivaveto upposi Duon verkkoon. Duo oli minuuttia aikaisemmin yllättänyt hyviä otteita koko ottelun ajan esittäneen Henri Vesikon. Juhani Holm lisäsi vielä Bewen johtoa 11-4. Sitten loppu olikin Harri Hautajoen näytöstä, kaksi maalia ja millä taidolla. Erä Bewelle 4-2.

 

Maalivahtien torjunnat Duo Jani Nurminen 41 ja Bewe Henri Vesikko 25.

 

Yleisöä 352

 

Erotuomareina Vesa Paavola ja Marko Oikarinen.

 

Ottelun tähtipelaajiksi valittiin Bewen Harri Hautamaa ja Duon Pasi Kukko

 

Beweläistä eniten rohmusivat pisteitä Harri Hautajoki 4+3, Ville Nieminen 1+2 ja Sami Arima 1+2

 

Maalivahtien torjunnat: Henri Vesikko 32 ja Janne Nieminen 56

 

Kokoonpanosta pois: Niklas Paananen ja Sami Luoto.

 

Ensi viikonloppuna Bewe matkaa ensin Kuopioon ja Niiralan Monttuun Devilsien vieraaksi ja sunnuntaiksi Ouluun.

 

Seuraava ottelu Sport Hampuris Areenalla su 15.11. klo 16.15 vastassa UKP Raumalta

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWELLE VOITTO JA TAPPIO POHJOISEN KIERTUEELTA

BEWE DEVILSIEN VIERAANA NIIRALAN MONTUSSA   Beweläiset luistelivat  hyvin valmistautuneina ennakkoon kovaa, vahvistunutta vastustajaansa Devilsejä vastaan.  
Image