BEWELLE VOITTO JA TAPPIO POHJOISEN KIERTUEELTA

Niko Häppölä
0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

BEWE DEVILSIEN VIERAANA NIIRALAN MONTUSSA

Beweläiset luistelivat  hyvin valmistautuneina ennakkoon kovaa, vahvistunutta vastustajaansa Devilsejä vastaan.

Image

Bewe vei ensimmäisen erän 2-1, toinen päättyi tasan 3-3 ja vika erä kirjattiin Bewelle 3-2. Kuopiolaiset värkkäsivät 3 ylivoimamaalia beweläisten istuessa 9 kertaa boxissa.  Vastaavasti Bewe rankaisi Devilsien neljän jäähyn aikana 2 kertaa. Bewelle kahden maalin voitto 8-6.

Tarkempi ja kattava otteluraportti löytyy osoitteesta:

Yleisöä 214

Erotuomareina Panu Saarela ja Jari Hirvonen Oulusta.

Ottelun tähtipelaajiksi valittiin Bewen Olli Pelkonen ja Devilsien Tommi Huovinen

Beweläistä eniten rohmusivat pisteitä Olli Pelkonen 3+1, Ari Oksanen 0+2, Paavo Torkkola 1+1 ja Tommi Heinonen 1+1

Maalivahtien torjunnat Devils Saku Pietilä 32 ja Bewe Henri Vesikko 46.

Kokoonpanosta pois: Henri Tikka, Ville Nieminen ja Sami Luoto.

KUOPIOSTA MATKA JATKUI RB-OULUN VIERAAKSI

Oulu tuli vahvalla asenteella vierailijoitaan vastaan. Ensimmäinen erä kirjattiin Oululle 3-2. Toisessa erässä Oulu näytti marssivan beweläisten yli  voittaen erän 6-2. Kolmanteen erään Bewe sai hengen päälleen oululaisten ollessa jo 6 maalin karkumatkalla. Kiri loppui tilanteessa 10-8 Juha Heikkisen tällätessä oululaisten 11. maalin. Oululaisille herkullinen voitto 12-8

Tarkempi ja kattava otteluraportti kuvineen löytyy osoitteesta:

Yleisöä 188

Erotuomareina Sauli Orava ja Reijo Kitkala Oulusta.

Ottelun tähtipelaajiksi valittiin Bewen Tommi Heinonen ja RB-Oulun Valtteri Matturi

Beweläistä eniten pisteitä Olli Pelkonen 0+3  ja Tommi Heinonen 2+1

Maalivahtien torjunnat RB-Oulu Simo Tonteri 37 ja Bewe Niklas Paananen 32.

Loukkaantuneet: Janne Kuuslan nenä murtui.

Ottelu oli Veikkauksen tulosvetokohteena ja vaihto oli vajaat 5000 e.

Seuraava ottelu Sport Hampuris Areenalla su 15.11. klo 16.15 vastassa UKP Raumalta