BEWE RYÖPYTTI UKP:TA

Niko Häppölä
0 0
Read Time:5 Minute, 13 Second

Hampuris Areenan lehtereillä reilut 300 katsojaa odotti tiukkaa ja värikästä kamppailua. UKP:kin oli saanut jalkeille 15 puettua pelaajaa. Kaiken kaikkiaan ottelu olikin värikäs ja maalejakin tehtailtiin yhteensä 23, kaukalopalloliigaottelun keskiarvon ollessa 16 maalin paremmalla puolella.

lol

Ensimmäinen erä

Ottelun avausmaalia ei tarvinnut kauan odottaa kun Paavo Torkkola siirsi ajassa 0.17 taululle 1-0 lukemat ja kauden avausotteluaan pelannut, vanha tutkapari Niko Hermunen toimi syöttäjänä.

Vajaan minuutin kuluessa taitava Sami Arima siirsi lukemat 2-0. UKP ei lannistunut Bewen hyvästä alusta vaan tasoitti pelin Levosen ja Juvosen maaleilla 2-2. Bewe rykäisi puolessa minuutissa pari maalia Olli Pelkosen ja myös kauden ensimmäistä otteluaan Sami Luodon toimesta. Vahvasti pelannut Juuso Levonen piti vielä UKP:n toiveita yllä kaventamalla 4-3 ajassa 12.00.

Toinen erä

Toinen erä olikin kotijoukkueelta maalijuhlaa. Taiturimaisen Pelkosen tehdessä 3 maalia ja häntä säestivät  Torkkola, Hermunen, Arima ja Luoto. UKP väsäsi helpohkosti pari maalia Rakkolaisen ja Kanniston osumilla.

Kolmas erä

Kolmannen erän vääntö olikin sitten paljon tasaisempaa. Harri Hautajoen ja Sami Ariman (hattutemppu) osumilla Bewe meni menojaan. Koko ottelun ajan ylivoima pelaaminen oli Beweltä hakusessa. Vihdoissa ajassa 53.22. Sami Luoto pääsi tälläämään Torkkolan syötöstä 299. maalinsa.

Ja sitten loppuaika etsiikin Luodolle paikkaa rikkoa pakeille maaginen 300 maalin raja. Kellon näyttäessä 59.22 Luodon viuhuva  veto ohittaa UKP:n maalissa pelaavan Toni Silmärin ja näin juhlat kaukalossa olivat valmiit.

Maalivahtien torjunnat UKP Toni Silmäri 56 ja Bewe Henri Vesikko 35.

Yleisöä 308

Erotuomareina Santer Valve ja Jussi Säteri

Ottelun tähtipelaajiksi valittiin Bewen Olli Pelkonen ja UKP:n Juuso Levonen. Palkintoraadissa Etelä Suomen Liikunnan ja Urheilun Kaj-Erik Fohlin

Beweläistä eniten rohmusivat pisteitä Olli Pelkonen 4, Paavo Torkkola 2+3, Sami Luoto 4+1 ja Sami Arima 3+1

Maalivahtien torjunnat: Henri Vesikko 32 ja Janne Nieminen 56

Kokoonpanosta pois: Niklas Paananen, Lari Jousenlahti, Tommi Nikka ja Janne Kuusla.

Yritys-VIP tilaa isännöi Sport-Hampuris.

Ensi sunnuntaina  Bewe matkaa Seinäjoelle ja la 28.11. klo 15.45 Hampuris Areenalle saapuu syksyn odotetuin vierailija Kärpät Porista.

Bewe – UKP 9 -2 (2-1)
UKP:n uskomaton protesti meni läpi ja vielä uskomattomampi Kaukalopalloliiton liittohallitus (Viitamies Mikkelistä, Hemmilä Oulusta, Kaijanen Oulusta, Kemppainen Lapista, Pienmäki Jyväskylästä, Turunen Varkaudesta ja Suur-Helsingissä asuva lahtelainen Järvelä tekivät mitä odottaa saattoikin, UUSINTAOTTELU.
Tuntuu kuin kehän ulkopuolella olisi ikuista jäätä.

Bewe – UKP 6- 5 (2-3)
UKP – Bewe 9- 8 (7-5) Raumalla kauden ennätysyleisö 450.

UKP – Bewe 4- 5 (1-2) Kai Vesterback hiljensi lähes 1000 hengen raumalaiskatsomon, kun jatkoaikaa oli pelattu

12 min. 30 sek.

SAMI LUOTO RIKKOI 300 MAALIN RAJAN

Bewen kovaa ampuva puolustaja Sami Luoto rikkoi ensimmäisenä puolustajana Kaukalopalloliigassa 300 maalin rajan rajan.