PELAAJIA LISÄÄ BEWEEN

Niko Häppölä
0 0
Read Time:19 Second

Vielä viime kaudella Bewen riveissä liigaa pelanneet porvoolaiset, maalivahti Mikko Joensuu ja hyökkääjä Sami Lindholm ovat liittyneet loppukaudeksi joukkueeseen. Myös puolustaja Aleksi Rantalaisen uskotaan pukevan jo tammikuussa sininutun ylleen.

Liiga jatkuu Bewen osalta loppiaisena vierasottelulla Duoa vastaan. Seuraava kotiottelu on la 9.1. klo 15.35 ja vastassa P&B

 

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE AVASI VUODEN 2010 VOITOLLA

Bewen loppiaismatkaan lähdössä Jämsään oli vaikeuksia. Bussia ei näkynytkään totutusti varttia ennen sovittua lähtöaikaa klo 11.00 Sport Hampuris Areenan edessä. Bussiyhtiö olikin merkinnyt pelin torstaipäivälle ja bussi saatiinkin parin soiton jälkeen paikalle vasta reilun tunnin myöhässä.