BEWE VEI ENSIMMÄISEN PUOLIVÄLIERÄN

Niko Häppölä
0 0
Read Time:2 Minute, 47 Second

Bewe Sport aloitti kevään 2010 pudotuspelit kotivoitolla. RB-Oulu kaatui 6–4. Isäntien tehomiehinä kunnostautuivat kapteeni Paavo Torkkola (1+2) ja Harri Hautajoki (2+0).

vääntöä

Mika Kivekäs esiintyi lauantaina ensimmäisen kerran Bewen riveissä kotiottelussa. 

 Sport Hampuris -areenassa nähtiin vauhdikas, hyvätasoinen ja jännittäväkin play off -vääntö. Bewen onneksi RB-Oulun ylivoimapeli oli varsin luokatonta. Kahdesti Bewe tosin antautui alivoimalla, mutta lukuisia muitakin tilaisuuksia vierailla oli, muun muassa pelin puolivälissä 4–3-tilanteessa Janne Kuuslalle tuomitun viisiminuuttisen aikana. Kuuslan pitkän rangaistuksen lisäksi Bewe istui kuusi kaksiminuuttista, RB-Oulu vain neljä, joista viimeinen tuomittiin vasta 12 sekuntia ennen pelin päättymistä. Paavo Torkkola ei ollut järin tyytyväinen Thomas Söderbergin ja Dick Törnqvistin tuomarointiin.

– Toivottavasti sunnuntaina vihelletään paremmin, hän sanoi. 

Lasse Eskelinen sutaisi ylivoimalla vieraat 1–0-johtoon päätylaudasta maalin eteen ponnahtaneesta pallosta, kun avauserä oli jo ehtinyt yli puolivälin. Jaakko Niemensivu tasoitti Miikka Kiisken syötöstä runsaat kolme minuuttia myöhemmin. Bewen Harri Hautajoki oli kahdesti maalinteossa ennen ensimmäistä erätaukoa. Hautajoen tuplan välissä onnistui viimeistelyssä Oulun Janne Heikkinen. 

api

Ensimmäisen puolivälierän alkajaisiksi jäällä piipahti Bewen maskottikotka uusissa kuoseissa.

”Vahvin esitys pitkään aikaan”

Toiseen erään lähdettiin Bewen 3–2-johdossa, mutta Oulun Janne Seivo toi vieraat ajassa 22.20 viimeisen kerran tasoihin. Minuutti myöhemmin alkoi Torkkolan tehovaihe. Ensin hän niittasi itse Niko Hermusen syötöstä 4–3, syötti sitten erän viimeisellä minuutilla ylivoimapelissä Sami Luodolle voittomaaliksi jääneen 5–3 ja petasi päätöserän kuudennella minuutilla Tommi Heinosen viimeisteltäväksi Bewen viimeisen osuman. RB-Oulu sai neljännen maalinsa ajassa 49.24. Bewen Aleksi Rantalainen ehti istua jäähypenkillä vain kaksi sekuntia. Tommi Heinosen jäähyn myötä RB-Oulu pääsi lopussa yrittämään lisäosumia kuudella kenttäpelaajalla neljää vastaan, mutta onneksi tuloksetta.

– Oulua vastaan on usein vähämaalisia pelejä. Tiukka vääntöhän tämä oli, Paavo Torkkola totesi.

– Meiltä joukkueena vahvin esitys pitkään aikaan.  

Torkkolan ja Hautajoen lisäksi Bewestä tehopisteille pääsivät siis Jaakko Niemensivu (1+0), Sami Luoto (1+0), Tommi Heinonen (1+0), Miikka Kiiski (0+1) ja Niko Hermunen (0+1).

Niklas Paanaselle Bewen maalilla kirjattiin 43 torjuntaa, RB-Oulun Kimmo Tapaliselle kymmenen vähemmän. 

Bewen ja RB-Oulun toinen puolivälierä  pelataan Sport Hampuris -areenassa sunnuntaina kello 14 alkaen. Välieriin pääsyyn tarvitaan kolme voittoa. Puolivälieräsarja jatkuu ensi lauantaina Oulussa.

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE ON VOITON PÄÄSSÄ VÄLIERISTÄ

Bewe Sportilla on ensi lauantaina Oulussa välieräpaikka katkolla, kun stadilaiset kukistivat RB- Oulun toisessakin puolivälieräpelissä. Nyt numerot olivat 9–6. RB-Oulun Juhani Päivärinta päästettiin kolmesti pahantekoon. Tässä Sami Luoto kuitenkin torpedoi Päivärinnan yritelmän. Taustalla valppaana maalivahti Niklas Paananen.