PARASTA BEWEÄ MIESMUISTIIN

Niko Häppölä
0 0
Read Time:3 Minute, 36 Second

Bewe Sport pelasi vähintäänkin tämän kauden parhaan 20-minuuttisensa, kun lappeenrantalainen RB-93 kaatui joukkueiden toisessa välieräkohtaamisessa Helsingissä numeroin 12–8. Bewe nimittäin tykitti jo ensimmäiseen erätaukoon mennessä näytöstyyliin taululle 7–0-lukemat ja on nyt yhden voiton päässä liigafinaaleista.

pelkonen

 Olli Pelkonen oli toisessakin välieräottelussa ratkaisevin Bewe-hahmo saldolla 3+1. Hyvässä iskussa olivat kotipelissä myös yhden maalin tehnyt ja kaksi syöttänyt Harri Hautajoki (vas.) sekä kahdesti maalannut Ville Nieminen.

Pelkonen taas iskussa

Bewe-hyökkääjä Olli Pelkonen jatkoi vahvoja välieräesityksiään. Edellispäivänä  Lappeenrannassa hän oli iskenyt kolme täysosumaa. Nyt Pelkonen teki Bewen 1–0 ja 3–0 -maalit sekä syötti Harri Hautajoen viimeistelemän 4–0-ylivoimamaalin. Eikä Pelkosella kulunut tuon 2+1 -saldon haalimiseen kuin vajaat kymmenen minuuttia pelin alusta. Toisessa erässä Pelkonen vielä tukahdutti RB-93:n orastavan kirin 9–3-ylivoimaosumallaan.

– Se alku oli aivan huippu. Onko tuollaista Bewe-esitystä nähty ainakaan 20 vuoteen? Pelkonen heitti hymy suupielessä. 

– Mutta sen jälkeen toiseen erään oli aika vaikea lähteä.

RB-93 maalasikin heti toisen erän alussa kahdesti ja voitti keskimmäisen 20-minuuttisen 5–3 sekä viimeisen 3–2. Lähinnä Sami Lindholmin tehojen turvin vieraat pysyivät kuitenkin turvallisen matkan päässä. Lindholm iski Pelkosen tavoin kaikkiaan kolme maalia.  

Pöpöjen keskellä

Pelkonen liukui vuodenvaihteen molemmin puolin pitkään varjojen mailla. Nyt hän on kreivin aikaan löytänyt kateissa olleen punaisen langan: kaksi kypärätemppua peräkkäisinä välieräpäivinä.

– Aloitin tammikuun alussa työt päiväkodissa, ja kaikki pöpöt rullaavat koko ajan ympärillä, Pelkonen selvittää syytä alkuvuoden vaisuuteensa.

– Pidin puolitoista viikkoa täyttä taukoa ja nyt alan olla suht kunnossa, totesi Pelkonen, joka jätti kokonaan väliin viikontakaisen puolivälieräreissun Ouluun.

– Teki hyvää huilata. Ei hommasta tule puolikuntoisena mitään, kun treenejäkin on niin tiuhaan, ettei ehdi palautua. Nyt ollaan iskussa.  

tilanne

Ville Nieminen iski takatolpalta Sami Lindholmin syötöstä Bewen seitsemännen maalin.

Kova välieräsarja palveli

Bewe lähtee ensi lauantaina Lappeenrantaan katkaisemaan välieräsarjaa.

– Kyllä huomaa, että  RB-93 meni kävelemällä läpi puolivälieräsarjan Duoa vastaan. Kovat pelit Oulua vastaan puolestaan tekivät meille hyvää, Olli Pelkonen tuumi.

Toisessa välieräparissa Rauman UKP tasoitti voitot 1–1:een kukistamalla kotonaan hallitsevan mestarin ja runkosarjavoittajan Porin Kärpät.

– Siinä sen näkee. Kärpätkään ei joutunut koville omassa puolivälieräsarjassaan, Pelkonen huomautti. 

Sami Lindholmin (3+2) ja Olli Pelkosen (3+1) lisäksi Bewestä pääsivät toisessa välieräpelissä pisteille Harri Hautajoki (1+2), Aleksi Rantalainen (1+2), Ville Nieminen (2+0), Miikka Kiiski (1+1), Jaakko Niemensivu (1+1), Janne Kuusla (0+1), Paavo Torkkola (0+1) ja maalivahti Niklas Paananen (0+1).

RB-93:n tehokkaimmat olivat 1+2 -saldoon yltäneet Jani Kivakka ja Sami Turunen sekä Paanasen kahdesti yllättänyt Sami Virolainen. Torjuntoja Paanaselle kirjattiin 43, RB-93:n Mikko Haikalalle 38.

Joukkueidensa tähtipelaajina palkittiin Bewestä Sami Lindholm ja vierailijoista Sami Virolainen.

Bewen ja RB-93:n toisen välieräkohtaamisen tuomitsivat Jussi Säteri ja Santeri Valve. 

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE SUORAAN KOLMELLA VOITOLLA FINAALEIHIN

Bewe Sport on tälläkin kaudella kaukalopalloliigassa kahden parhaan joukossa. RB-93 kukistui kolmannessa välieräpelissä Lappeenrannassa lukemin 7–9. Näin Bewe eteni loppuotteluihin suoraan kolmella voitolla.    Sami Lindholm rankaisi päätöserän ratkaisuhetkillä lappeenrantalaisia kahdesti.