BEWE BÖÖNAT VAKUUTTAVASTI MESTARIKSI

Niko Häppölä
0 0
Read Time:25 Second

Bewe Sportin naisten joukkue, Bewe Böönat, otti seuralle ensimmäisen naisten Suomen mestaruuden. Se voitti Espoon Barona-areenassa pelatussa SM-finaalissa Tervolan Palloseuran selvästi 9-2.

 beweböönat

Bewen mestarijoukkueessa pelasivat Satu Bergdahl, Pauliina Halkola, Mia Heiskanen, Anu-Leena Hongell, Paula Hynninen, Anni Immonen, Hanna Kasvinen, Marika Koskela, Sini Kupiainen, Niina Lokka, Tiina Lähde, Miia Nissilä, Jaana Oikarinen, Paula Ojala (mv), Kirsi Penninkilampi (mv), Terhi Rantasalo, Mia Ruhanen ja Virpi Turunen. Joukkueenjohtajana on toiminut Anna Perttilä.

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE AVASI FINAALIT VOITOLLA

Bewe Sport haki tärkeän voiton Porista kaukalopallon SM-finaalien avauksessa. Runkosarjavoittaja Kärpät joutui antautumaan stadilaisille numeroin 6–11. Bewe näytti vahvuutensa viimeisessä erässä, jonka se vei peräti 6–1.   Harri Hautajoki onnistui kolmesti maalinteossa ensimmäisessä finaaliottelussa.