PORISSA 3. FINAALI

Niko Häppölä
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Tulevana lauantaina myöhään klo 20.00 Porin Isonmäen jäähallissa alkava Kärppien ja Bewen tämän vuoden finaalisarja on ensimmäisen kerran katkolla. Bewe johtaa ottelusarjaa 2-0, otteluvoittojen mennessä 11-6 ja 8-7 ja. Kärpät ja Bewe ovat hallinneet koko 2000-luvun suomalaista kaukalopalloa kultamitalien mennessä 5-4 helsinkiläisten hyväksi. Tämä on kuudes kerta kun Bewe ja Kärpät kohtaavat finaaleissa, joista aina sarjan ensimmäisen voiton ottanut on saanut ikuisesti kiertävän Kultaisen Kotkan vuodeksi haltuunsa. Neljä kertaa ottelusarjat ovat menneet suoraan 3-0 poikki ja kaudella 2004-05 sarja meni 3-1 Kärpille. Kautta-aikain Bewe ja Kärpät ovat kohdanneet toisensa 47 kertaa. Bewen ja Kärppien kohtaamiset ovat aina olleet näkemisen arvoisia, voitaneen puhua klassikko-otteluista.

 
Oululainen erotuomari Sauli Orava päättää Porissa 20 kautta kestäneen ansiokkaan liigaerotuomariuransa ja hänelle 20. juhlakauden ottelu on kautta-aikain 287.
 
La 20.03. klo 20.00 Kärpät – Bewe
Tarvittaessa
Su 21.03. klo 16.15 Bewe – Kärpät
Tarvittaessa
la 27.03. klo 16.00 Kärpät – Bewe

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KÄRPÄT EI PÄÄSTÄNYT BEWEÄ JUHLIMAAN

Bewe Sportin ja Porin Kärppien finaalisarja vaatii vähintään neljännenkin ottelun. Kärpät nakutteli kotonaan kolmannessa loppuottelussa lukemat 11–7 ja kavensi voitot 1–2:een.   Juhani Holm yrittää auttaa maalivahti Mikko Joensuuta maaliviivalla, mutta Niko Papinaho viimeistelee silti ratkaisevan niitin.