ESPOON KOULUPELIT ON SAATU PÄÄTÖKSEEN

Niko Häppölä
0 0
Read Time:39 Second
Lukio tyttöjen sarjaan osallistui ainoastaan 3 joukkuetta ja ykkönen oli Etelä-Tapiola
 
Yläaste tytöjen sarjaan osallitsui 6 joukkuetta ja ykkönen oli Järvenperä.

 
Lukio pojissa mukana oli 8 joukkuetta, ykkönen oli Haukilahti, joka kolmen joukkueen loppusarjassa päätyi tasa pisteisiin Omnian kanssa maalieronkin ollessa sama. Näin tehdyt maalit ratkaisivat ykköspaikan Haukilahdelle. Kolmanneksi tuli Espoonlahti.
 
Yläaste poikien sarjaan osallitui 16 joukkuetta. Joukkueet olivat kauttaaltaan hyvin luistelevia ja etenkin neljä lopputurnaukseen selvinnyttä eli Mankkaa, Järvenperä, Kuitinmäki ja Kasavuori. Kasavuori voitti loppuottelussa Kutinmäen maalein 2-1 ja pronssit matkasivat Mankkaalle.
 
 
Kaikkiaan otteluita pelattiin yhteensä 64 ottelua.

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWEN LIIGAJOUKKUEEN PALKINTOGAALA

Bewen palkintogaalassa eniten pyttyjä pokkasi Harri Hautajoki, pistepörssin, maalintekijä ja syöttötilastojen voitot sekä arvokkaimpana Vuoden Beweläinen, johon pytyn on lahjoittanut 1884 Hilding Westelund. Markku Ryytyn lahjoittaman myös ikuisesti kiertävän Ryden Maljan pokkasi Tommi Heinonen ja Teukan Maljan Paavo Torkkola.