BEWEN LIIGAJOUKKUEEN PALKINTOGAALA

Niko Häppölä
0 0
Read Time:31 Second

Bewen palkintogaalassa eniten pyttyjä pokkasi Harri Hautajoki, pistepörssin, maalintekijä ja syöttötilastojen voitot sekä arvokkaimpana Vuoden Beweläinen, johon pytyn on lahjoittanut 1884 Hilding Westelund. Markku Ryytyn lahjoittaman myös ikuisesti kiertävän Ryden Maljan pokkasi Tommi Heinonen ja Teukan Maljan Paavo Torkkola. Muita palkittavia olivat Zemppari Ville Nieminen, kautta-aikain varttunein tulokas Mika Kivekäs, tulokas Jaakko Niemensivu, treenari Henri Vesikko, aktiivi Olli-Valtteri Laaksonen, maalivahti Niklas Paananen, puolustaja Janne Kuusla, ensimmäinen liigamaali Timo Ahonen ja kehittyjä Miikka Kiiski. Palkintogaala jatkui Suomenlahden alloilla Viking Linen hienolla paatilla.

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe Hockey News

Bewe aloitti jääkiekkotoiminnan ja sarjataso on III-divisioona. Harjoitusrinkiin kuuluu tällähetkellä 19 kenttäpelaajaa ja 4 maalivahtia.