Bewe Hockey News

Niko Häppölä
0 0
Read Time:43 Second

Bewe aloitti jääkiekkotoiminnan ja sarjataso on III-divisioona. Harjoitusrinkiin kuuluu tällähetkellä 19 kenttäpelaajaa ja 4 maalivahtia. Kenttäpelaajat Jaska Korpi, Olli-Valtteri Laaksonen, Janne Tolvanen, Janne Sulento, Ked Iamsa-Ard, Kimmo Kosonen, Jukka Lahdenperä, Eero Lintuvuori, Peter Grigolov, Nikita Sergeev, Niko Varjoniemi, Olli Tukonen, Petteri Santalo, Dinny Harjula, Janne Lyyra, Ilkka Saarinen, Harri Hautajoki, Janne Kinnunen ja Jarno Niinimäki. Maalivahdit Wilhelm Petas, Henri Tikka, Sami Lankinen ja Niklas Paananen. Kenttäpelaajien harjoitusvahvuus pyritään saamaan 25 sitoutuneeseen pelaajaan. Huoltajat Tape Ahonen, Ari Kahila ja Tomaatti Seppänen, hieroja Markus Janlonen. Päävalmentaja Vepu Surenkin ja joukkueenjohtaja Pasi Tamminen. Joukkue harjoittelee Sport Hampuris Areenalla Nordenskiöldinkatui 11. Joukkueen ensimmäinen tavoite on nousta tämän kauden aikana II-divsioonaan.

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewen Kaukalopalloliigajoukkue kaudella 2010-11

Liigajoukkue aloittaa jääharjoittelun lokakuun alussa. Ensimmäinen kotiottelu on sunnuntaina 31.10. Porin Kärppiä vastaan.Mestarijoukkueesta lopettivat varmuudella valmentajat Jouni Ikonen ja Pentti Lehtosaari. Kenttäpelaajista hokkarit laittoivat naulaan Ville Galle, Juhani Holm, Lari Joutsenlahti, Aku Lasaroff, Sami Luoto, Ville Nieminen, Ari Oksanen ja  Aleksi Rantalainen. Harjoitusrinkiin tulee liittymään reilut 15-18 kenttäpelaajaa, sisältäen uudet […]