Kaukalopallobiisi

Niko Häppölä
0 0
Read Time:21 Second

Jocke Pirhonen on tehnyt kaukalopallobiisin.

Biisin säveltäjä ja sanoittaja, taiteilija nimeltään Jocke Pirhonen on entinen Töölö Bay Lightningin pelaaja. Biisissä lauletaan mm. muutamasta tunnetusta pelaajasta esim.Hannu Suorsa(Oulu),Häppölä(Bewe) sekä Joutsi(maalivahti Töölö Bay Lightning) ja muutama muu.. Kuuntele biisi tästä.
 

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe aloittaa jääkiekon

Yksi kaikkien aikojen menestynein kaukalopalloseura Bewe Sport panostaa tulevalla kaudella kaukalopallon ohella myös jääkiekkoon. Bewe aloittaa kilpailutoiminnan 3-divisioonasta tavoitteena edetä sarjaporras kerrallaan kohti maaliaan Mestistä.