BEWE HOCKEY II-DIVISIOONAAN

Niko Häppölä
0 0
Read Time:58 Second

Bewe Hockey pelaa Vepu Surenkinin johdolla III-divisioonan viimeisen ottelun Sport Hampuris Areenan jäällä sunnuntaina klo 14.30. Bewen on jo varmistanut nousunsa II-divisioonaan. II-divisioonassa pelaa 12 joukkuetta kaksinkertaisen sarjan ja sarjan voittaja pääsee karsimaan Suomi-sarjaan. II-divisioonassa pelaa useita joukkueita Uudenmaan alueelta. Todellista paikallisväriäkin tulee Bewen ja Karhu-Kissojen kohdatessa toisensa.  Molemmat niin Kissat kuin Bewekin voittivat omat lohkonsa ylivoimasesti. Oman värinsä sarjaan antaa myös vielä pari kautta sitten Mestiksessä pelannut Kotkan Titaanit, joiden III-divarin katsojakeskiarvot ovat yli 500 silmäparia.

PEPO HC tuo myös oman värinsä sarjaan Lappeenrannasta. Muita mielenkiitoisia joukkueita ovat Mika Kivekkään johdolla pelaava Grifk. Kivekäs kävi pokkaamassa viime kaudella Suomen Mestaruuden kaukalopallossa. Lisäksi joukkueita tulee Nummelasta, Riihimäeltä, Mäntsälästä, Espoosta ja Kellokoskelta.
Otteluohjelma tulee näille sivuille sen valmistuttua.
Bewen kokoonpanossa on tällähetkellä nälkäistä 25 kenttäpelaajaa ja 3 maalivahtia.

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Oulu uhitteli, Bewe otti pisteet

Bewe jatkaa puhtaalla pelillä liigassa. Bewen tavoin ensimmäisen ottelunsa voittanut RB-Oulu vei Kotkan pesässä avauserän numeroin 0-3, mutta joutui lopulta taipumaan hallitsevan mestarin käsittelyssä lukemin 8-5. Tämä Paavo Torkkolan tulinen laukaus ei löytänyt tietään perille asti. Beweläisistä tilanteessa mukana myös Janne Kuusla (vas.) ja Harri Hautajoki.   Lasse Eskelisen ylivoimamaalilla […]