Bewe haki pisteet Raumalta

0 0
Read Time:59 Second

Bewe otti Raumalla kauden kolmannessa liigapelissään kauden kolmannen voittonsa. Yhtenä ennakkosuosikkina sarjaan lähtenyt UKP sen sijaan kärsi jo kauden kolmannen tappionsa. Helsinkiläisten voittolukemat olivat 6-13 (4-3, 2-5, 0-5). Selvistä loppunumeroista huolimatta täysi pistepotti oli beweläisille työn ja tuskan takana. Toisen erän kolmannella minuutilla UKP johti nimittäin peliä 5-3. Sen jälkeen Paavo Torkkola, Niko Hermunen, Olli Pelkonen ja Harri Hautajoki käänsivät ottelun lopullisesti vieraiden eduksi. Isännät kavensivat vielä 6-7:een, kun pelikello näytti 38.19. Mutta sen jälkeen Bewe-vahti Mikko Joensuu ei enää ollut yllätettävissä ja ottelun kuusi viimeistä osumaa merkittiin vierassarakkeeseen. Harri Hautajoki oli Bewen tehokkain kuudella (2+4) pisteellään. Olli Pelkonen mätti Hautajoen passeista neljä maalia ja syötti yhden. Kapteeni Torkkola (3+2), Niko Hermunen (1+3) ja puolustaja Tommi Nikka (2+1) keräsivät niin ikään mukavat tehot.