Duo laittoi Bewen tiukoille

Niko Häppölä
0 0
Read Time:2 Minute, 29 Second

Jos oli Bewen viikontakainen kotiottelu Pallo&Boysia vastaan täysin läpihuutojuttu, joutuivat isännät tekemään täyden työn kahden sarjapisteen eteen, kun jämsäläinen Duo96 tuli kylään. Potti jäi lopulta Helsinkiin niukoin numeroin 6–5 (3–2, 1–0, 2–3).

Alku vaikutti helpolta, kun liigan marraskuun pelaajaksi valittu Niko Hermunen ja kapteeni Paavo Torkkola veivät vajaassa kahdeksassa minuutissa Bewen 2–0-johtoon. Duon kavennuksen jälkeen Hermunen onnistui toistamiseen, mutta Duo tuli vielä ennen erätaukoa maalin päähän.

Yhden osuman erä

Toinen erä näytti jo jäävän maalittomaksi harvinaisuudeksi, kunnes konkaripuolustaja Janne Kuusla kauden toisella osumallaan ajassa 35.58 kasvatti kotijoukkueen johdon 4–2:ään. Päätöserän alussa Duon Henri Jukkara, joka oli vastannut jämsäläisten molemmista avauserän osumistakin, upotti pallon Mikko Joensuun taakse jo neljän pelisekunnin jälkeen. Kun Matti Muuriaisniemi vajaat kolme minuuttia myöhemmin tasoitti, alkoi näyttää siltä, että sekä pitkän sairaslistan että muiden esteellisyyksien vuoksi vain kahdella kentällisellä pelannut Bewe hyytyy.

Puolustajat maalauspuuhissa

Mutta puolustaja Timo Ahosen kauden ensimmäinen maali jo 19 sekunnin kuluttua Duon tasoituksesta oli henkisesti iso helpotus. Puolitoista minuuttia myöhemmin oli taas pakki asialla: Tommi Nikka iski numeroiksi 6–4. Kun samainen Nikka komennettiin vajaat kolme minuuttia ennen loppua jäähypenkille, pääsi Duon Pasi Kukko kaventamaan. Loppuhetket vierasjoukkue yritti tasoitusta ilman mainiota maalivahtiaan Jani Nurmista. Bewe-puolustus kuitenkin kesti.

Itseluottamus kasvaa

Torkkola (1+2) ja Hermunen (2+0) olivat siis Bewen tehomiehet, ennen kuin puolustajat ottivat ohjat toisessakin kenttäpäädyssä.

– Paljon mukavampi pelata tällaisia pelejä, vertasi voittomaalista vastannut Nikka kamppailua edellislauantain ”koitokseen”. Hän myönsi, että poikkeuksellisen vähäväkisen Bewen kunto oli koetuksella.

– Onneksi saimme jalkoja viimeiseen erään, eikä se Duon vahva erän alkukaan meitä pahemmin hetkauttanut. Meillä on sen verran kokeneita pelaajia porukassa.

Vielä viime kaudella pienehkössä roolissa ollut Nikka on nyt saanut rutkasti peliminuutteja ja tulostakin on tullut.

– Itseluottamus kasvaa koko ajan. On ihan mukava pelata.

 Sample Image

Heinonen vastuuvalmentajana

Bewen valmentaja Pentti Lehtosaarikin oli sairaana sivussa. Polvensa kauden avausottelussa loukannut pitkäaikaispotilas Tommi Heinonen kantoi valmennusvastuun, ja debyytin jälkeen hänen voittoprosenttinsa on siis sata.

Bewellä on nyt kolmen vieraspelin putki (11.12. Seinäjoki, 12.12. Oulu, 9.1. Pori). Kotiareenassaan Bewe pelaa kaukalopalloliigaa seuraavan kerran lauantaina 15. tammikuuta. Kello 15.45 alkavassa ottelussa vastassa on RB-93 Lappeenrannasta.

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kotkan Titaanit – Bewe Hockey

Kuten varmasti kaikki jo tietävät, Bewe Hockey kävi pyörähtämässä Titaanien vieraana Kotkassa lauantaina 27.11.
Sample Image