Kotkan Titaanit – Bewe Hockey

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 8 Second

Kuten varmasti kaikki jo tietävät, Bewe Hockey kävi pyörähtämässä Titaanien vieraana Kotkassa lauantaina 27.11.

 Sample Image                Sample Image

Ottelun voittajasta ei lopulta jäänyt epäselvyyttä, vaan Bewe nappasi maukkaat pisteet Kotkan omalta tipuryhmältä.

Ottelu alkoi erittäin hermostuneesti vaikkakin normaalin kotkalaiskatsojan silmiin siinä ei tietenkään mitään erikoista ollut. Niinhän Titaanien pelit ovat aina sujuneet.

Itse myöhästyin jokusen hetken ensimmäisestä kiekon pudotuksesta, makkarakojulla syntyneestä järkyttävästä ihmistulvasta johtuen… Tulva ei todellakaan johtunut ylitsepääsemättömän loistokkaasta ohueeseen kelmuun kääritystä sianlihayhdistelmästä pötkön muodossa vaan, koska sana oli kiirinyt kirkolla, että näin maineikas kiekkoreportteri on tullut tekemään juttua illan ottelusta.

Itsestäni vain muutamalla sanalla mainitakseni, niin kokemusta löytyy niin kansainvälisen tason huippusarjoista kuin myös usean eri Suomen alasarjan erinäisistä divareista. Näkemystä ja kokemusta näin ollen on yllin kyllin. Toisinaan olen myös seissyt Teemu ”Tede” Selänteen kanssa samassa sateessa, joten uskon ettei ammattitaitoani tarvitse enempää epäillä. ”No, mutta palataan siihen myöhemmin” sanoi Prisman maito-osaston vastaava…

Bewe siis aloitti maalinteon jo reilun viiden peliminuutin jälkeen kun O-V ”Ova” Laaksonen siirsi limpun loistavien harhautusten jälkeen tipulauman verkkoon… Johtoasemaa ei Bewe saanut nauttia kuin muutaman sekunnin kotkalaisten iskien tasoituksen heti seuraavassa vaihdossa.

Titaanit olivat ensimmäisessä erässä selvästi paremmin hereillä ja tauolle mentiinkin kotijoukkueen 2-1 johdossa.

Toiseen erään kentälle asteli selvästi kaksi eri joukkuetta. Bewe antoi heti erän alkuun yhden maalin lisää Titaaneille jotta kotijoukkueella iskisi tuudittava hyvänolon tunne. Se taktiikka toimi ja seuraavan neljän maalin aikaan juhli ainoastaan vierasjoukkue Bewe.

Kahdesti parin minuutin sisään reppua heilutti Kimmo ”Kimmko” Kosonen.

Myös Turkin pääsarjassa mainetta niittänyt Kimmko siirsi näin Bewen toistamiseen ottelussa johtoon. Kimmko kommentoi osumiaan ottelun jälkeen seuraavasti: ”Laitoin ranteet lukkoon vanhalla kunnon Abloylla ja pistelin menemään sinnepäin… En muuten koskaan ole ollut haastattelussa, tuleeko tää sporttikanavalta? Hei, voinko lähettää terveisiä mun kaverille Jukalle (Lahdenperä), se on käsi tosi kipeenä kotona… ” Noh, Kimmko oli selvästi otettu läsnäolostani…

Bewen johtaessa myös ottelun käskyttäjän viitta vaihtui yhä selkeämmin Bewen harteille joka toisen erän loppuun mennessä johti ottelua jo kahdella maalilla (5-3). Henri Tikka Bewen maalilla ansaitsee erityismaininnan johtuen muutamasta erittäin loistavasta torjunnasta joita toisen erän lopulla oli kertynyt mukavat 18.

Kolmas erä ei sen suurempaa näytöstä tarjonnut vaan Bewe löi muutaman rysän tipulauman verkkoon lisää ja homma oli ohi vierasjoukkueen hyväksi lukemin 8-5. Ottelun sankarilla Kimmkolla oli tosin vielä paikka ”Empty netteriin” eli laittaa tyhjiin niin kuin ammattitermit kuuluvat. Kiekko ei kuitenkaan löytänyt tietä perille asti, joten ottelu päättyi lopulta lukemiin 8-5.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe Hockey - KelA

Töölön jääkiekkopyhätön pienempi yksikkö ja päivä on 4.12.2010. Bewe avaa ensimmäistä kertaa ovensa II-divisioonan ottelulle kotona.
Sample Image