Bewe mässäili Seinäjoella

Bewe
0 0
Read Time:42 Second

 

Kaukalopalloliigan jumbojoukkue Pallo&Boys oli kotonaan Seinäjoella lähes yhtä lailla vastaantulija Bewen käsittelyssä kuin kaksi viikkoa aiemmin Helsingissäkin. Numerot olivat seinäjokelaisittain säälittävät 5–26 (4–7, 1–10, 0–9). Kun Bewe oli voittanut Pallo&Boysin kotonaan 36–6, muodostuivat joukkueiden runkosarjakohtaamisten yhteislukemiksi 62–11. Eniten kauden pistesaldoaan Seinäjoella lihotti Harri Hautajoki, joka teki kolme ja syötti kahdeksan maalia. Sekä Olli Pelkonen (6+3) että Niko Hermunen (3+6) keräsivät yhdeksän pistettä. Jonne Vaahtera (5+2) ja Joakim Mether (4+1) olivat muut vähintään kypärätemppuun yltäneet.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

LT Kings – Bewe Hockey

Bewelle kotiin viemisiksi täydet pisteet näytöstyyliin.
Sample Image