LT Kings – Bewe Hockey

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 27 Second

Bewelle kotiin viemisiksi täydet pisteet näytöstyyliin.

 Sample Image            Sample Image

Kiekkokansan odottama “Helsinki derby” sai molemmat joukkueet pirteälle pelipäälle, vaikkakin toinen joukkueista tulee kuulemma Espoosta. Itsellä on parempaa tietoa joten en ala huhupuheiden perässä juoksemaan.

Kun kiekko tipahti jäähän ensimmäisen kerran, oli selvää kumman joukkueen tahdissa ottelu etenee… Kaikesta huolimatta ensimmäisen maalin otteluun teki LT Kings. Pelikello oli ehtinyt vanhentua vasta 3:58. Tai eihän se kello siitä vanhentunut vaikkakin onhan se selvää ettei se uusikaan ole, koska sitä käytetään koko ajan, mutta toisaalta tuskin takuuta on enää jäljellä. Hallihan on rakennettu jo vuonna 1966 ja kello saattaa olla uusittu ajan saatossa uusien ATK-laitteiden vallatessa myös pohjolan. Hallissahan esiintyi myös Frank ”Fränk” Sinatra vuoden 1989 alkukesästä. Sinatran soittolistaa tuolloin kuului muistaakseni ainakin kappaleet: Linnut, Kuusamoon, Enter Sandman sekä Markku Hyytiäisen ja soitinyhtye Elokuun aiemmin levyttämä radiohitti ”Humpaten Aamuun”.

No tämän kaikenhan jo kuuliainen kiekkoilun ystävä jo tiesikin.

Pelissä puolestaa edettiin tasatahtiin maalien merkeissä ja vain kotijoukkueen maalivahti piti numerot tasoissa 2-2 päätössummerin soidessa ensimmäisen erä loppumisen merkiksi. Torjunnat kotijoukkueen hyväksi 19-9.

Toinen erä alkoikin täysin eri tahtiin kuin edeltäjänsä. Bewen Eero ”Fågeli” Lintuvuori aloitti maalijuhlat reilun 27 pelatun minuutin jälkeen. Vierasjoukkue latoi kymmeneen minuuttiin 10 maalia ja ottelu oli käytännössä kätelty. Vaikka kättely todellisuudessa suoritettiin vasta ottelun jälkeen…

Muut maalinteossa onnistuneet toisessa erässä olivat: Janne Sulento (1+1), Janne ”Kinkku” Kinnunen (1+2), Jaska ”Jakke” Korpi (1+0), Lari ”Fart” Papunen (2+0), O-V ”OVulaatio” Laaksonen (1+3) ja Niko ”Hurrikaani” Varjoniemi (1+1). Kingsien maalivahti sai jälleen torjuntoja kerrakseen, mutta nyt vieraat onnistuivat selkeästi paremmin viimeistelyssä ja ero alkoi näkyä selvästi.

Bewen maalia vartioi ensimmäistä kertaa tällä kaudella kaukalopallosta tuttu hahmo, Niklas ”Ode” Paananen. Joka aiemmin edusti juuri illan vastustajaa LT Kingsejä. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä ottelu Odelta jossa torjuntoja kertyi 28.

Viimeiseen erään lähdettäessä Bewe johti ottelua 9-2. Erä oli hieman vaitonainen muutamaa vieraiden lisämaalia lukuun ottamatta. Erän puolivälissä sain Amerikan scoutilta tiedon ja varmistuksen sille, ettei illan vastustaja ollut mainetta ja mammonaa niittäneen LA Kingsin farmijoukkue. NHL:ssä pelaavassa joukkueessa pelaa tällä hetkellä yksi läheinen tuttavani Anze Kopitar, joka kiekkoili aikanaan viereisessä maassa kun itse olin Kroatian kiekkosarjaa viemässä eteenpäin. Sen enempää emme Anzen kanssa ehtineet turinoimaan…

..Kolmas erä vihellettiin päättyneeksi ja tämän hyvin siistiksi jääneen ottelun jäähypenkkejäkään ei kulutettu kuin 32 minuutin verran.

Loppulukemat 2-12 Bewen hyväksi kertovat enemmän kuin tämä raportti.

Näin ollen Bewe sai kotiin viemisiksi täydet pisteet ja nousi kotkalaisten imuun sarjakakkoseksi edelleen puhtaalla pelillä (3-0-0). Titaanit ovat tosin pelanneet kaksi peliä enemmän.

Seuraavan pelin alla minulle on luvattu Bewen joukkueenjohtajalta Pasi ”Pata” Tammiselta haastattelu ja tämän huippupaikan varmasti myös käytän.

Tässä kaikki ottelusta LT Kings – Bewe Hockey.

 Sample Image

Olli-Valtteri Laaksonen keräsi espoolaisia vastaan tehot 1+3

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

RB-Oulun loppukiri oli Bewelle liikaa

Bewe Sport kärsi kauden toisen tappionsa, kun RB-Oulu otti liigapisteet kotonaan numeroin 12–9. Ottelu ratkesi viimeisellä kymmenminuuttisella, kun Bewe ei pystynyt vastaamaan isäntien irtiottoon.