KelA vs. Bewe Hockey

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 41 Second

 Sample Image     VS.         Sample Image

Ja se on morjens täältä hyytävän kylmästä ja jumalan hylkäämästä Kellokosken kylästä. Vastassa Bewellä oli tänään 5.helmikuuta rahtareita, varastomiehiä, paikallisia nurmikon leikkaajia, hautausurakoitsijoita, sorakuskeja sekä hitaita, vanhoja ja lihavia miehiä.

..Eipä se tosin pelissä näkynyt. Erittäin hyvin omassa kotikaukalossaan pelikirjaa noudattanut KelA voitti ottelun 5-4 jatkoajalla. Tässä sai Bewen ennakkosuosikin viittaa yllään ennen peliä pitänyt ryhmä opetuksen, että koko ottelu on pakko pelata kunnolla myös tällä tasolla.

Pelin alussa vierailla oli kolme läpiajoa, mutta mistään ei upotettu maalia. Kotiyleisön alla pelanneen KelAn selkäranka oli mahdollista katkaista jo avauserässä, mutta näitä mahdollisuuksia Bewe Hockey ei käyttänyt, vaikkakin tekivät ensimmäisen maalin. Hetken päästä tosin tilanne oli 1-1 kun kotijoukkue tasoitti ottelun.

Ensimmäinen erätauko tuli Bewelle suotuisalla hetkellä ja kauden selvästi heikoin erä oli takana

Toiseen erään KelA lisäsi omaa vauhtiaan ja vieraiden peli ei ottanut kulkeakseen. Turhautumisia alkoi tulla kerta toisensa jälkeen ja erästä ensimmäiset 15 minuuttia Bewe pelasikin alivoimalla mikä taas kuormitti tiettyjä pelaajia entisestään…

”Kaikki tulee aikanaan” ja niin myös tässä tapauksessa. Bewe sai juuri erän neljännen jäähyn tapettua kun KelA iski johtomaalin 2-1:een. Pian tämän perään kotijoukkue lisäsi vieraiden kylmää kyytiä 3-1 osumallaan. Näissä numeroissa mentiin myös ottelun toiselle erätauolle.

Kolmas erä, kohtalon erä.

Näihin sanoihin voisi tiivistää tämän ottelun lähtökohdat lähdettäessä viimeiseen erään…

Mutta… alku ei juuri erään hyvää luvannut… Bewe luisteli tiukasti puolustaneen kotijoukkueen syliin kerta toisensa jälkeen tuloksetta.

Vasta 45 minuutin pelin jälkeen ottelu alkoi kääntymään Bewen suuntaan ja kotijoukkue oli siinä asemassa kun ennen peliä oli suunniteltu.

Tästä eteenpäin vieraat pelasivat juuri sitä peliä mitä heiltä oli lupa odottaa… Lopputulemana erän päätyttyä Bewe oli kuronut KelAn johdon kiinni viimeisellä minuutilla.

Maaleista vastasivat: Eero ”Lepakko” Lintuvuori, Joel ”Tabac” Sallinen ja Mika ”Katukivi” Kivekäs.

Ottelu meni siis jatkoajalle jossa ensimmäisen minuutin lopulla KelAn puolustaja nousi kolmannen kerran viivalta maalille ja viimeisteli hattutempun samalla kun summeri soi voittomaalin merkiksi.

Ei paljon hyvää, mutta paljon opittiin.
Gyyveri.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe Hockey vs. LT Kings

      VS.         Hellurei ja hellät tunteet kaikille teille Bewen verenhimoiset ja Männeniltä tuoksuvat tytöt, pojat ja kaikki enemmän tai vähemmän siltä väliltä olevat kannattajat. Viime ottelusta kirvelevän tappion niskaan saanut Bewe Hockey oli viettänyt viikkonsa harjoitellen jälleen iloseen tapaan ja joukkue selvästi heräsi tappion myötä taisteluun sarjan voitosta. Etu […]
Sample Image