Nikkarit vs. Bewe Hockey

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 51 Second

 Sample Image      VS.       Sample Image

Haudi hou ja taas on yksi kiekkokamppailu takanapäin. 29.01.11 Bewe matkusti aina ihanaan Riihimäen siirtokuntaan jossa vastaan asettui Nikkarit. Menomatkan aikana oli tarjoilu niin aamiaisen, lounaan kuin päivällisenkin kera. Sen verran pitkä matka täältä Helsingin sydämestä on kyseiseen kolkkaan…

..Ja sitten itse otteluun…

Bewe otti ohjat totuttuun tapaan heti kättelyssä ja ensimmäisessä erässä Nikkarit olivat pihalla kuin tampoonin narut. Ainoastaan hyvin pelannut kotijoukkueen maalivahti piti ottelun nollanolla tilanteessa… Tilanne onneksi muuttui ansaitulla tavalla vierailevan –NHL, Mestis ja –liigatasonpelaajia vilisevän tähtisikermän eduksi kun Samuli ”Tiputanko hanskat nyt, heti vai nyt heti” Mykkänen sivalsi erän lopulla ottelun ottelun avausmaalin. Syötöt tähän tarjoilivat Tiihone-Ahonen pakkiyhdistelmä.

Erän torjunnoiksi kirjailtiin 17-6 kotijoukkueen maalivahti ensiksi mainittuna. Melkoisessa kiekkosateessa Nikkareiden päädyssä on maalivahti joutunut seisomaan ja vielä ilman sateenvarjoa.
Toiseen erään olikin tapahtunut jotain kummallista ja kun bewe oli erän verran hakannut päätään vastustajan maalivahtiin sen suurempaa eroa taululle saamatta, oli kotijoukkueen aika iskeä.
Vieraiden peli sekosi täysin ja Nikkarit saivat heti erän alkuun tasoitusmaalin aikaiseksi.

Ote siirtyi yhä enemmän kotijoukkueelle, toki Bewelläkin omat paikkansa oli iskeä, mutta paljolti ottelu oli kääntymässä sitten ensimmäisen erän…

..Mutta, kuin salama kirkkaalta taivaalta, iski Hän jälleen. Jääkiekkoilun tulevaisuuden huippulupaus, joka on tahkonnut niin NHL:n taalajäillä isoa valuuttaa kuin Norjan pääsarjan öljynporausliigankin likaisimmat kulmaväännöt. Meriittilistalta löytyy myös useampia junioreiden palloilulajien sm-kultamitaleita. 1990- luvun alkupuolella herra voitti jääkiekon suomenmestaruuden samana vuonna kahteen kertaa eri joukkueissa. Miettikääpä kuka on kyseessä… Noh, sama kaveri kuin ottelun avausmaalin tekijäkin eli Samuli Mykkänen.

Tätä menoa Samulin kannattaisi perustaa oma maalausfirma kun näyttää olevan ”maalaaminen” veressä… Mutta toisaalta jos se olisi veressä niin jonkinlainen myrkytysvaara siinä kyllä olisi… Laitetaan muhimaan ajatusmyssyn alle…

Tästä eteenpäin niin jäähyily kuin maalien tekokin sujui mukavasti käsi kädessä vuorotellen.

Nikkarit tasoittivat ja heti perään jäähyilivät jonka seurauksena taas Bewe siirtyi maalin johtoon… Tämä tapahtui kun reilu pari minuuttia oli ottelun toisesta erästä pelaamatta. Maalintekijänä oli lentäjä-ässä itse, kaikkien tuntema ja rakastama, Edu Kettusen laulussakin esiintyvä Janne ”Minä olin lentäjän poika ja sen isä” Kinnunen.

Toiselle erätauolle jatkettiin samoista asetelmista numeroiden valossa kuin aiemmankin erän päätyttyä. Bewe johti yhdellä maalilla 3-2.

Kolmas erä alkoi juuri siitä mihin toisessa jäätiin, enkä tiedä missä ensimmäisen erän suvereeni hallinta oli, mutta Bewe Hockeyn vaikeudet jatkuivat ja otteista välittyi selkeästi ilon puute.
Nikkarit jatkoivat puolestaan kovaa prässiä josta heitä myös palkittiin ajassa 46.51 tasoitusmaalin muodossa. Nyt peli oli jälleen tasoissa ja vieraiden tuska jatkui…

Onneksi parempi yleensä ottelut voittaa ja nyt oikeus kävi toteen ottelun viimeisellä minuutilla. Rutiininomaisella suorituksella vieraiden 4-3 voittomaalin repun perälle kieputteli Pasi ”Vasikka-Pasi” Kangas. Pasi taitaa olla koko rautaliigan yksi kokeneimmista pelaajista, mutta siinä on myös yksi ristiriita jonka teille nyt avaan arvoisa kiekkokansa…

Vaikka ikää on lähes 38 vuotta ja kyseessä on mies, niin silti Pasilla on pitkä tukka se kasvaa kuin teini-ikäisellä tytöllä. Tämän mysteerin ratkomiseen tarvitaan kyllä muutakin kuin sakset ja paperiveitsi…

Bewe siis voitti ottelun kaikkien vaikeuksien kautta 4-3.

Toivomme, että tämä olisi herätys pitkin kautta voitoista nauttineelle joukkueelle jatkopelejä ajatellen.

Keep in touch, folks.
Gyyveri.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KelA vs. Bewe Hockey

      VS.         Ja se on morjens täältä hyytävän kylmästä ja jumalan hylkäämästä Kellokosken kylästä. Vastassa Bewellä oli tänään 5.helmikuuta rahtareita, varastomiehiä, paikallisia nurmikon leikkaajia, hautausurakoitsijoita, sorakuskeja sekä hitaita, vanhoja ja lihavia miehiä.
Sample Image