RB-93 riisti heti Beweltä kotiedun

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 15 Second

Bewe Sport aloitti kaukalopalloliigan pudotuspelit tappiolla. Ensimmäisessä välieräottelussa Helsingissä runkosarjavitonen, lappeenrantalainen RB-93, oli parempi numeroin 5–7.

Bewe oli sijoittunut runkosarjassa toiseksi ja pääsi suoraan neljän parhaan joukkoon. RB-93 oli raivannut puolivälierissä suoraan kolmessa ottelussa tieltään runkosarjanelosen, RB-Oulun. Kolmen viikon pelipaussilta tulleen Bewen tuntuman puute sekä lappeenrantalaisia heikompi harjoittelutausta kostautuivat.
– Jo ensimmäisessä erässä tuli muutama liian pitkä vaihto. Sen seurauksena liike lopahti. Meille tuli tosi paljon virheitä, ja vastustaja rokotti vastaiskuista, totesi yhden maalin tehnyt ja kaksi syöttänyt Harri Hautajoki, joka ennen peliä palkittiin runkosarjan pistekuninkaana, syöttökuninkaana ja tähtipelaajana.
Bewe joutui avauserässä kahdesti takaa-ajajaksi. Ensimmäisen vierasosuman kuittasi Tommi Nikka tarkalla ylänurkkalaukauksella Hautajoen vaparisyötöstä, toisen Jaakko Niemensivu murtauduttuaan alivoimalla läpiajoon.

Nikalle vitonen
Tasalukemiin 2–2 päättyneen ensimmäisen erän jälkeen Bewe nykäisi ennen toisen erän puoliväliä vajaassa neljässä minuutissa kolmen maalin etumatkan. RB-93 ei kuitenkaan lannistunut, vaan nousi jo ennen toista erätaukoa maalin päähän Bewestä.
– Kun olimme levänneet erätauon, saimme toisessa erässä draivin päälle. Mutta RB-93 rokotti taas virheistä. Kolmen maalin johdossa puseroon ei hiipinyt hyvänolontunne vaan väsymys, kiteytti Hautajoki.
Toisen erän viimeisellä minuutilla Bewelle tuli lisää ongelmia, kun puolustaja Tommi Nikan maila osui maalinedustilanteessa RB-93:n Jori Väisäsen kasvoihin, ja Nikalle vihellettiin korkeasta mailasta viiden minuutin rangaistus.

Kolmas erä 0–3

Bewe kesti alivoimaa lähes neljä minuuttia, mutta ajassa 43.15 Bewessäkin taannoin pelannut Jarkko Käkränen tasoitti 5–5:een. Nuo lukemat säilyivät taululla kymmenen minuuttia ja kaksi sekuntia. Sitten nähtiin ottelun voittomaali. RB-93:n Juha-Pekka Ryynänen iski vastahyökkäyksestä lappeenrantalaisten kuudennen maalin. Runsaat kaksi minuuttia myöhemmin, ajassa 55.30, Riku Rissanen sinetöi vierasvoiton. Bewe ei kuudenkaan kenttäpelaajan voimin onnistunut kavennusyrityksissään, vaikka RB-93 joutui vieläpä pelaamaan viimeiset 27 sekuntia neljällä kenttäpelaajalla.

”Lyhempiä vaihtoja, fiksumpaa peliä”
Hautajoen (1+2) lisäksi Bewen tehomiehiä välieräavauksessa olivat Jaakko Niemensivu (2+0) ja Sami Lindholm (1+1). Ryynänen ja Mikko Suninen iskivät vieraille kaksi maalia mieheen.
Bewe menetti siis välierien kotiedun RB-93:lle, jolle se oli hävinnyt myös molemmat tämän kauden runkosarjakohtaamiset.
– Pitää vetää lyhyempiä vaihtoja ja pelata fiksummin, tuumi Harri Hautajoki lääkkeeksi Lappeenrannassa pelattavaan toiseen välieräkoitokseen.
Toisen välieräparin avauskohtaamisessa runkosarjavoittaja Porin Kärpät kukisti Rauman UKP:n jatkoajalla 6–5.

Sample Image

Teukka Ulander luovutti ennen ensimmäistä välieräottelua Harri Hautajoelle palkintokotkat runkosarjan piste- ja syöttökuninkuudesta sekä Tähtipelaaja-tittelistä.

 

Sample Image

Sami Lindholm laukoi juuri ennen ottelun puoliväliä Harri Hautajoen syötöstä Bewelle 5–2-johdon.

Valitettavasti tämä osuma jäi Bewen viimeiseksi. Vastustaja sen sijaan rankaisi pelin jälkimmäisellä puoliskolla viidesti.

 

Sample Image

Bewen Tommi Nikan maila osuu RB-93:n Jori Väisäsen kasvoihin. Nikalle tuomittiin tilanteesta viiden minuutin jäähy.

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe kuittasi komeasti

Bewe Sport tasoitti kaukalopalloliigan välierien otteluvoitot 1–1:een rökittämällä RB-93:n Lappeenrannassa selvin 6–12-lukemin.
Sample Image