Bewe hölmöili veitsen kurkulleen

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 2 Second

Bewen ja RB-93:n kolmas kaukalopallovälierä sujui hämmästyttävän paljon saman käsikirjoituksen mukaan kuin ensimmäinenkin. Viikko aiemmin Bewe hävisi kotikaukalossaan 5–7, nyt 6–9. Niinpä otteluvoitot olivat kolmannen koitoksen jälkeen RB-93:n eduksi 2–1, ja Bewe joutui matkustamaan seuraavana päivänä Lappeenrantaan veitsi kurkulla.

Ensimmäisessä välierässä peli oli ensimmäisen erän jälkeen tasan 2–2, mutta kolmannessa toiseen erään lähdettiin Bewen 3–2-johdossa. Sami Lindholm (2+1) tasoitti Janne Kuuslan upeasta esityöstä 1–1:een, ja erän lopulla Jonne Vaahtera tuplallaan ensin tasoitti ja siirsi sitten isännät johtoon.
Toisen erän puoliväliin mennessä Bewe oli hankkiutunut 5–2-johtoon – aivan kuten tasan viikko aiemmin. Mutta sitten alkoivat taas vaikeudet. Ensimmäisen välierään tapaan RB-93 hankkiutui yhden maalin iskuetäisyydelle toiseen erätaukoon mennessä, ja kolmannessa erässä numerot kääntyivät 5–7:een.

Kiri tyrehtyi rangaistuksiin
Sen verran poikettiin kolmannessa koitoksessa ensimmäisen välierän kaavasta, että Ville Nieminen toi ajassa 52.52 Bewen vielä maalin päähän. Mutta takaa-ajo tyrehtyi pian, kun samainen Nieminen otti kaksi kakkosta lähes putkeen ja Olli-Valtteri Laaksoselle vihellettiin viitonen, kun hänen korkea mailansa vahingoitti Jarkko Lapaton suuvärkkiä. RB-93:n Riku Rissanen iski kahden miehen ylivoimalla lukemiksi 6–8, ja Sami Turunen (1+2) sinetöi loppunumerot tyhjiin.
Bewen kapteeni Paavo Torkkola intoutui kritisoimaan erotuomarikaksikkoa (Jussi Säteri – Santeri Valve) linjattomuudesta, mutta myönsi kuitenkin, että pelaajat loppujen lopuksi pelit ratkaisevat.
– Samalla laillahan meidän pelimmekin ailahteli. Huolimattomuutta oli hirveästi. Mutta sota on kesken. Pitää nyt miettiä yön yli. Sunnuntaina on uusi peli, Torkkola totesi.

 

Sample Image

RB-93:n Jarkot Lapatto ja Käkränen jättivät kolmannessa välieräpelissä Bewen Jaakko Niemesivun ja Niko Hermusen (taustalla vasemmalla) nuolemaan näppejään.
 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe lapasena Lappeenrannassa

Bewe pelaa tänä keväänä kaukalopalloliigan mitalipeleissä vain pronssista. Hallitseva mestari ja neljänä edelliskeväänä finaaleissa pelannut Bewe jäi neljännessä välieräottelussa Lappeenrannassa täysin isäntäjoukkue RB-93:n jalkoihin. Numeroin 13–5 lappeenrantalaiset etenivät loppuotteluihin voitoin 3–1.