Bewe Hockey kovana Kaarinassakin

Bewe
0 0
Read Time:53 Second

 Sample Image  VS.  Sample Image

Bewellä ei ollut vaikeuksia jääkiekon II divisioonan ristiinkarsintojen vierasottelussaankaan. Kaarinan Kiekko-Pojat jäi kotonaan täysin helsinkiläisjyrän alle. Numeroin 4–12 otteluvoitot Bewelle suoraan 2–0 ja Bewe Suomi-sarjan jatkokarsintaan.

Bewe Hockey oli voittanut KaKiPon kotonaan vain 4–2, joskin numerot silloin mairittelivat kaarinalaisia. Toisessa pelissä Bewe repäisi heti alussa: lukemat olivat 0–4 jo runsaan 13 peliminuutin jälkeen.  Peräti 16 Bewe-pelaajaa pääsi Kaarinassa pisteille tehojen jakautuessa tasaisesti. Tehokkaimpina olivat kolmen pisteen miehet Olli-Kristian Tukonen (2+1), Jukka Lahdenperä (2+1), Ilkka Saarinen (2+1), Pasi Kangas (1+2), Jarno Niinimäki (0+3) ja Kimmo Kosonen (0+3).
Bewe pelaa Suomi-sarjan jatkokarsinnassa HC Kuusankoskea vastaan. Kahdella voitolla selviytyy ensi syksyksi Suomi-sarjan alkusarjaan. HC KSNK:lla on kotietu. Kuusankoskella pelataan keskiviikkona (23.3.) ja Helsingissä lauantaina (26.3.).

 

 Sample Image

Kuvassa KaKiPoa vastaan avausmaalin tehnyt # 52 Niko Varjoniemi.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewen mitaliketju ei katkennut

Bewe Sportin kevään 1996 kultajuhlista alkanut mitaliputki kaukalopalloliigassa oli vaarassa katketa, kun Rauman UKP johti Helsingissä pelattua pronssiottelua toisessa erässä jo 8–4. Bewe kiri kuitenkin rinnalle ja ohi ja vei himmeimmät mitalit lukemin 10–8. Bewen SM-pronssijoukkue 2010-2011.
Sample Image