Bewen tehot kateissa Kuusankoskella

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

 Sample Image     VS.     Sample Image

Bewe Hockey joutui tukalaan asemaan jääkiekon Suomi-sarjan jatkokarsinnassa. HC Kuusankoski kukisti helsinkiläiset ensimmäisessä kohtaamisessa kotonaan 4–0. Mikäli HC KSNK hakee lauantaina voiton Helsingistä, pelaa se ensi kaudellakin Suomi-sarjassa ja Bewe II divisioonassa.

Kenttätapahtumat olivat Kuusankoskella tasaisia ja maalivahtien torjunnat 33–31 isäntä ensin mainittuna. Mutta kiekko ei pomppinut Bewelle. Isännille se sen sijaan pomppi; ottelun avausmaali tasavajaalla ajassa 22.05 oli melkoinen onnenkantamoinen. Kotijoukkue teki toisessa erässä vielä kaksi maalia lisää, joista jälkimmäinen livahti Bewe-vahti Henri Tikan taakse luvattoman helposti.

HS KSNK teki vain yhden osumistaan ylivoimalla. Runsas jäähyily oli kuitenkin oman tehottomuuden ohella suuri syy Bewen tappioon. Bewe otti kymmenen kaksiminuuttista. Sekä Kimmo Kosonen ja Jukka Lahdenperä että kuusankoskelaisia kovasti ihastuttanut ja vihastuttanut Samuli Mykkänen joutuivat rangaistusaitioon kahdesti.

Toinen jatkokarsintaottelu pelataan Helsingin harjoitushallissa lauantaina 26.3. kello 14.45 ja kolmas tarvittaessa heti sunnuntaina Kuusankoskella kello 16.00.

 

 Sample Image

Henri Tikka selvisi urakastaan tappiosta huolimatta kohtuullisen hyvin.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe Hockey 2010-2011

  Alarivi vasemmalta: Manager Teukka Ulander, #49 Niklas Paananen, joukkueenjohtaja Pasi Tamminen, valmentaja Kari Jalonen, #31 Dinny Harjula A, # Jaska Korpi C, #8 Janne Sulento A, valmentaja Kai Tervonen, valmentaja Vesa Surenki, #1 Wilhelm Petas jas # 20 Henri Tikka.Keskirivi vasemmalta: #32 Ilkka Saarinen, #70 Janne Kinnunen, #14 Jukka […]
Sample Image