Bewe Hockey 2010-2011

Bewe
0 0
Read Time:35 Second

 Sample Image

Alarivi vasemmalta: Manager Teukka Ulander, #49 Niklas Paananen, joukkueenjohtaja Pasi Tamminen, valmentaja Kari Jalonen, #31 Dinny Harjula A, # Jaska Korpi C, #8 Janne Sulento A, valmentaja Kai Tervonen, valmentaja Vesa Surenki, #1 Wilhelm Petas jas # 20 Henri Tikka.
Keskirivi vasemmalta: #32 Ilkka Saarinen, #70 Janne Kinnunen, #14 Jukka Lahdenperä, #47 Timo Ahonen, #37 Samuli Mykkänen, #12 Kimmo Kosonen, #33 Olli Tukonen, #75 Pasi Kangas, #5 Olli-Valtteri Laaksonen, #52 Niko Varjoniemi ja #28 Janne Lyyra.
Takarivi vasemmalta: Huoltaja Tomaatti Seppänen, huoltaja Ariu Kahila, #25 Mika Kivekäs, #15 Eero Lintuvuori, #4 Joel Sallinen, #7 Janne Tolvanen, #27 Lari Papunen, #16 Peter Grigolov, #11 Ked Iamsa-Ard ja huoltaja Tapio Ahonen

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewen kiekkokausi päättyi pettymykseen

Bewen unelma nopeasta noususta jääkiekon Suomi-sarjaan mureni maalinteko-ongelmiin. Seuran ensimmäinen kiekkokausi päättyi pettymykseen, kun HC Kuusankoski voitti joukkueiden toisenkinkeskinäisen jatkokarsintaottelun ja säilytti sarjapaikkansa. Bewe oli hävinnyt ensimmäisen koitoksen Kuusankoskella 0–4, Helsingissä lukemat olivat 1–4. Näin Bewe jatkaa ensi kaudella II-divisioonassa.
Sample Image