Salibandyn M55 Mestarit 2011 BeWe Pegasos

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 45 Second

Sample Image

 

Pelasimme runkosarjan viimeistä peliä lauantaina 5.3. ns. " veitsi kurkulla" sillä olimme ennen peliä vasta 5. sijalla ja viimeisen ottelun vastustaja Maalihaukat Mikkelistä, neljäntenä kaksi pistettä edellä. Olimme siis pakkovoiton edessä ja voitto otettiin 2-0. Voiton avain oli selkeä taktiikan muutos viimeiseen peliin. Muutimme pelin täyskarvaukseksi, eli ylhäältä kiinni ja tila pois vastustajalta, tämä tepsi,  Maalihaukat oli aseeton ja jäi nollille.

Tasapisteissä ratkaisi keskinäinen ottelu ja mitalipelit odottivat. Sunnuntaina 6.3. Myllypuron Arena-Centerissä alkoi välierä jo klo 9 runkosarjan voittanutta ErNua ( Tampere)vastaan. Aamulla Ribis kyseli jätkien jalkoja, riittääkö niitä, vastaus kaikilta oli, että riittää. Siltä paikalta päätettiin, että yllätetään Ernu samalla taktiikalla kuin Maalihaukat ja sehän tepsi!. Tiukka taistelu päättyi 4-2 voittoon ja lisäksi positiivista oli, että vastustajan molemmat maalit tehtiin omien jäähyjemme aikana.

Finaali päätettiin jatkaa edelleen hyvällä jalalla ja samalla taktiikalla sekä sovittiin porukalla, että jäähyjä vältetään finaalissa. Aivan tuo päätös ei pitänyt, sillä Oulun Merikoski teki yhden ylivoimamaalin mutta kun me teimme kaksi, palasi mestaruus BeWe Pegasos-joukkueelle 5v tauon jälkeen. Nyt meillä on komea sarja kultamitaleita: M45 mestaruus 2002, M50 mestaruus 2006 ja M55 kultamitalit 2011.

Hyvä taktiikka, loistava maalivahtipeli ja ennen kaikkea KOKO joukkueen mieletön ja uhrautuva koko kentän peli oli tie mestaruuteen.
Kapteenille, Ribikselle, vielä suurkiitos hyvästä tsemppaamisesta, taktiikasta ja loistavasta esimerkistä niin kentällä kuin vaihtoaitiossa. Taktiikan muutos eli kova karvaus vastustajan molempiin pakkeihin jo hyökkäysalueella,  jonka Ribis/Juha "the duo" rakensi, oli se "avain" jolla saatiin selkeä "yllätysmomentti" vastustajan taktiikan sekoamiseksi ja sitä myötä mahdollisuus menestykseen. Kun kaikki oli sitä Joukkueena, "Isolla Jiillä", noudattivat… niin " SE ON SIINÄ"

Erityisen makoisaksi tuon voiton tekee se, että olimme oikeaan aikaan parhaassa mahdollisessa iskussa.
Tikkasen Juha arveli, että välierävastustaja Ernu ja finaalivastustaja Merikoski olivat jo hommanneet kuohujuomaa auton takakonttiin "varmuuden vuoksi".
Kyllä tää on hieno jengi, vaikka välillä vaihtoaitiossa on enemmän melua ja huutoa, kuin konsanaan Vimpelin Saarikentällä 5000 katsojan möykätessä (siteeraus taas Juhalta).

Terveisin ja kohti uusia haasteita

Ribis

BeWe Pegasos M55
Kuvassa: Ylärivissä vasemmalta Reino " Reiska " Hottinen, Ossi Hietanen, Rainer " Reese" Nordfors, Martti " Rynski" Ryynänen, Arto Mustonen ja Markku " Make" Saturo Alarivissä vasemmalta Kapteeni Risto " Ribis" Kajanne, Jorma Nattari, Timo Haapala, Juha Tikkanen ja Esa Hirvonen Maassa vasemmalta maalivahdit Teijo " Teukka" Isokangas ja Nils " Nisse" Lönnström Kultamitalijoukkueesta puuttuvat kuvasta Ismo Ilveskoski ja Sampo Salonen.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Koulumestaruudet kaukalopallossa Ouluun ja Helsinkiin

 
Sample Image