Koulumestaruudet kaukalopallossa Ouluun ja Helsinkiin

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

Sample Image

 

Lukio pojat
 
Mukana oli 12 joukkuetta ja alkusarjojen kakkoset ja kolmoset pelasivat ensin ristiin kohdaten sitten lohkovoittajat. Jokainen lohkovoittaja Kimpinen, Pohjois-Haaga, Mäkelänrinne ja Salpausselkä selvittivät puhtaasti puolivälierävastustajansa. Välierissä Pohjois-Haaga voitti 2-0 Kimpisen toisessa parissa Mäkelänrinne kärsi kirvelevän tappion voittomaalikilpailussa.  Kimpinen jatkoi vielä hyviä otteitaan pronssipelissä voittaen 6-4 Mäkelänrinteen.
Finaalissa Pohjois-Haaga selätti Salpausselän maalein 3-1.

1. Pohjois-Haaga
2. Salpauselkä, Lahti
3. Kimpinen, Lappeenranta
Pistepörssin 1. Lasse Valli, Pohjois-Haaga 9 pistettä (2+7)
 
Yläaste pojat
 
Mukana 16 joukkuetta ja neljästä alkulohkosta jokaisen lohkon 2 parasta puolivälieriin. Heti ensimmäisessä puolivälieräottelussa tarvittiin voittomaalikilpailu voittajan selville saamiseksi. Tässä yhdestä turnauksen parhaimmasta otteluista Karjasilta veti pitemmän korren ennen Salpausselkää. Porolahden tynkäjengi peittosi kaikkien ihmetykseksi Espoonlahden niukasti maalein 2-1. Porolahden joukkueesta oli lähtenyt puolet Helsingin alueella pidettäville b-nuorten try-outeille. Pohjois-Haagakin väänsi vielä pelaajian menettäneenäkin Armilasta selvän 9-1 voiton. Rauman lyseo yllätti ja voitti kovalla joukkueella turnauksessa ollen Järvenpään voittomaalikilpailun jälkeen maalein 2-1.
Välierissä Karjasilta peittosi rättiväsyneen Porolahden 7-1.  Toisessa parissa Pohjois-Haaga taiteili kuin taitelikin pienellä ryhmällään 2-1 voiton raumalaisista. Voitto varmistui vasta voittomaalikilpailussa.  Pronssipelissä Porolahdesta tuli raumalaisten käsittelyssä poronkäristystä selvin 1-7 numeroin. Näin kautta-aikain ensimmäinen koululaismitali Raumalle. Kaukalopalloliigassa raumalaiset ovat yrittäneet mitalia 19 kertaa, siinä onnistumatta. Finaalissa Karjasilta näytti kaapin paikan haagalaisille maalein 9-2.

1. Karjasilta, Oulu
2. Pohjois-Haaga
3. Rauman lyseo
Pistepörssin ykkönen Niko Kivelä, Pohjois-Haaga 9 pistettä (8+1)
 
Lukio tytöt
 
Mukana 4 koulua. Paremman maalieronsa turvin Pohjois-Haagalle ykköspysti. Mäntsälä ja Pohjois-Haaga pelasivat keskenään tasapelin.

1. Pohjois-Haaga
2. Mäntsälä
3. Mäkelänrinne
Pistepörssin ykkönen Emma Nuutinen, Pohjois-Haaga 10 pistettä (7+3)
 
Sarjataulukot, pelatut ottelut ja pistepörssit www.bewesport.fi ja koulukaukis

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE HOCKEYN HARJOITUKSET ALKAVAT MA 25.4. PIRKKOLASSA.

KOKOONTUMINEN KLO 17.00 JÄÄHALLIN KAHVIOON. LENKKEILYVARUSTUSMAHDOLLISET YHTEYDENOTOT VEPU SURENKIN 0400 489 367