Harri Hautajoesta herrasmiespelaaja

Bewe
0 0
Read Time:33 Second

Kaukalopalloliiga on valinnut Harri Hautajoen kauden 2010-11herrasmiespelaajaksi.

 Sample Image

Koko liigan kolmen viimeisen kauden valovoimaisimmalla pelaajalla on takanaan 5 kautta, joiden aikana palkintokaappiin on tullut 3 kullan lisäksi hopea ja pronssi. Taitava Harri Hautajoki on näiden vuosien ajan aina ollut pistepörssien kärkinimi.
Harri Hautajoki jatkaa liigauraansa Bewen yhteistyöseura Bewe Elon riveissä. Liigan tulevaisuus on kiinni raumalaisista, jotka päättävät osallistumisestaan liigaan tämän kuun viimeinen päivä. Muut liigaseurat ovat Duo, RB-93, RB-Oulu ja EPa. Porilaiset laittoivat pillit pussiin yhdessä naapurikaupungin Seinäjoen kanssa.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe ja Hamarin Elo yhdistävät voimansa