BEWE VIIKONLOPPUNA TUUSULAAN

Bewe
0 0
Read Time:45 Second

Viime viikonloppuna Porvoossa käydyssä turnauksessa Bewe hävisi kaksi ottelua, Titaaneille maalein 3-1 ja Hunterseille 3-2. Sokerina pohjalla oli 3-1 voitto TuusKista. Tulevana viikonloppuna Bewe matkaa Tuusulaan, jossa on vastassa nuorten SM-liigassa pelaava Vantaa A-junnut sekä isäntäjoukkue TuusKi ja Hunters. Harjoitusotteluiden jatkoa tulee su 11.9., kun Bewe kohtaa Titaanit Kotkassa. Ennen ensimmäistä sarjaottelua on vielä mielenkiintoinen ottelu Keravalla ke 14.9. klo 20.00 HC Keski-Uusimaa – Bewe.
 
Elokuussa syntyi kautta aikain kuukausiennätys kävijämäärissä nettisivulla ja nyt ennätys kirjataan luvuin 17 496. Kausikorttimyynnissä näkyy myös lätkän kiinnostavuus lähes 500:na myytynä kausikorttina.
 
Bewen ensimmäinen kotiottelu on la 17.9. klo 19.00 lappeenrantalaista PePoa vastaa.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWELLE 2 VOITTOA TUUSULASTA

Lauantaina Tuusulassa käydyssä turnauksessa Bewen saldoksi tuli 2 voittoa ja tappio.