BEWELLE 2 VOITTOA TUUSULASTA

Bewe
0 0
Read Time:18 Second

Lauantaina Tuusulassa käydyssä turnauksessa Bewen saldoksi tuli 2 voittoa ja tappio. Hunters oli parempi ensimmäisessä ottelussa maalein 5-3. Bewe kaatoi TuusKin toistamiseen viikon sisällä maalein 5-3. Toisessa voitto-ottelussa vastassa oli nuorten SM-liigassa pelaava Kiekko-Vantaa ja nuorten oli taipuminen 5-1. Ensi sunnuntaina Bewe matkaa Titaaneiden vieraaksi Kotkaan. 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

JETHRO ROSTEDT 500. KAUSIKORTTILAINEN

Bewen fani Jethro Rostedt on 500. kausikorttilainen. Bewen joukkue kiinnostaa kovasti katsojia ja lehterit täyttynevätkin Sport Hampuris Areenalla ensimmäisestä kotiottelusta alkaen la 17.9. klo 19.00. jolloin vastassa PePo Hockey Lappeenrannasta.