JETHRO ROSTEDT 500. KAUSIKORTTILAINEN

Bewe

Bewen fani Jethro Rostedt on 500. kausikorttilainen. Bewen joukkue kiinnostaa kovasti katsojia ja lehterit täyttynevätkin Sport Hampuris Areenalla ensimmäisestä koti
ottelusta alkaen la 17.9. klo 19.00. jolloin vastassa PePo Hockey Lappeenrannasta.  Väriä Bewen otteluista ei todellakaan tule puuttumaan. Huippu kuuluttaja musiikkeineen tulee loihtimaan hienon fiiliksen areenalle. Cheerleaderit antavat oman värinsä, kuin komea Kotka maskottikin. Unohtamatta arpajaisia, joissa muhevat palkinnot. Sokerina pohjalla on kaikkensa jäällä antava eteenpäin hamuava joukkue, joka tulee pelaamaan viihdyttävää lätkää. Stadin oma palkintoraati on aina paikalla palkitsemassa The  Most Elmo Playerin ja nälkäisin pelaaja kuittaa aina Votkinin lahjakortin ja eniten Kotkia kerännyt palkitaan kauden päätteeksi stipendillä.
 
Kuka on onnellinen 600. kausikorttilainen ja hänet palkitaan yllätyspalkinnolla ensimmäisessä ottelussa.  Kausikorttitilaukset 0400 811 941.

Next Post

MIIKKA JOUHKIMAINEN VAHVISTAMAAN BEWEÄ

Bewen joukkue vahvistuu liigakokemusta omaavalla 26-vuotiaalla Miikka Jouhkimaisella.
Sample Image