MIIKKA JOUHKIMAINEN VAHVISTAMAAN BEWEÄ

Bewe

Bewen joukkue vahvistuu liigakokemusta omaavalla 26-vuotiaalla Miikka Jouhkimaisella.

Sample Image

Jouhkimainen edusti Hifk:ta kausilla 2005-08 ja idän jättiläisiä eli SaiPaa kahtena kautena 2008-2010. Viime kaudella Jouhkimainen kantoi Mestiksessä KooKoon mustaa paitaa. Jouhkimainen tunnetaan suomalaisena kärkinimenä alamäkiluistelussa. Jouhkimainen on 6. SM-liigassa pelannut pelaajaa, joka pukee Bewen sinisen paidan päälleen tulevalla kaudella. Bewe on asettanut tavoitteekseen Mestiksen 2013.

Next Post

JAAKKO SUOMALAINEN BEWEN MAALIN SUULLE

Bewen joukkue vahvistuu 33-vuotiaalla maalivahti Jaakko Suomalaisella. Todellinen jääkiekkokiertolainen on edustanut mitavalla urallaan kolmea liigaseuraa Pelicanseja, Jyppiä ja Kärppiä, josta myös Suomen Mestaruus kaudella 2006-07.