JAAKKO SUOMALAINEN BEWEN MAALIN SUULLE

Bewe
0 0
Read Time:33 Second

Bewen joukkue vahvistuu 33-vuotiaalla maalivahti Jaakko Suomalaisella. Todellinen jääkiekkokiertolainen on edustanut mitavalla urallaan kolmea liigaseuraa Pelicanseja, Jyppiä ja Kärppiä, josta myös Suomen Mestaruus kaudella 2006-07.

Suomalaisella on myös kokemusta Mestiksestä ja siellä ovat tulleet tutuksi Vaasan lisäksi Kouvola, Järvenpää, Vantaa ja Mikkeli. Mestiksen mestaruudet tulivat Sportin ja Jukureiden riveissä. Nyt Suomalainen on asettumassa Helsinkiin 3-vuotisen sopimuksen turvin, mikä edesauttaa seuran tavoitetta pelata Mestiksessä 2013.

Bewen maalivahtiosastolla on tungosta, sillä joukkueen listoilta löytyy Mestiskokemusta omaavat Joni Hallikainen ja Joakim Wessman sekä Wilhelm Petas.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE KAATOI TITAANIT

Bewe kävi sunnuntaina Kotkassa pelaamassa toiseksi viimeisen harjoitusottelun pahinta kilpakumppaniaan Titaaneita vastaan. Tällä kertaa Bewe korjasi voiton maalein 6-2. Keskiviikkona Bewe pelaa HC Keski-Uusimaata vastaan Keravalla ja ottelu alkaa klo 19.30. Ensimmäinen sarjaottelu on tulevana lauantaina Sport Hampuris Areenalla klo 19.00. Titaaneiden ja Bewen välisen ottelun raportti kuvineen löytyy osoitteesta […]