Hallikainen piti nollan, Bewe otti avauspisteet

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Maalivahti Joni Hallikaisen nollapeli oli Bewe Hockeyn voiton tärkein avain II-divisioonakauden avausottelussa. Lappeenrantalainen PEPO HC kaatui Helsingin harjoitushallissa numeroin 4-0.


Miikka Jouhkimainen oli 145 liigapelin kokemuksellaan odotetusti Bewen parhaimmistoa sarjakauden avausottelussa. Liukasta luistelijaa on vaikea pysäyttää – varsinkaan ilman mailaa, kuten PePon Jani Keskinen tässä toteaa.


Melko nihkeän ja maalittoman avauserän jälkeen Bewe-kapteeni Janne Sulento onnistui viimeistelyssä toisen erän kolmannella minuutilla Pasi Kankaan syötöstä. Mutta avausosumakaan ei vapauttanut isäntien peliä. Seuraavaakin maalia saatiin odotella. Vasta kun kolmatta erää oli pelattu seitsemän ja puoli minuuttia, soi PEPO-verkko toisen kerran. Asialla oli Bewen kanadalaispakki Stefan Wonfor, syöttäjänä jälleen Pasi Kangas. Toiseksi syöttäjäksi kirjattiin Sulento. Bewen parhaimmistoon läpi pelin kuulunut Miikka Jouhkimainen niittasi viitisen minuuttia myöhemmin kauniisti ratkaisevat 3-0-numerot Olli-Valtteri Laaksosen esityöstä. Eero Lintuvuori sinetöi loppunumerot tyhjiin ajassa 59.27.

Tähtitrio sivussa

Yhdentoista joukkueen yksinkertaisessa sarjassa ei ole varaa työtapaturmiin. Bewe on jokaisessa pelissään pakkovoiton edessä. Se näkyi sarja-avauksessa pelin hallinnasta huolimatta.


Kapteeni Janne Sulento teki Bewelle sarjakauden avausmaalin, mikä jäi lopulta voittomaaliksi.

– Ensimmäisessä erässä oli tosiaankin pientä hermostuneisuutta, Janne Sulento myönsi.

– Koko ajan pyrimme kuitenkin jauhamaan omaan systeemiimme luottaen, ja jos omissa pysyy nolla, ollaan usein lähellä voittoa. On helppo pelata, kun on tuollainen maalivahti, kiitteli Sulento 36 kertaa kiekon pysäyttänyttä ”Bona” Hallikaista. PEPOn Mikko Tryggille laskettiin kaksi torjuntaa vähemmän.

Bewe joutui lähtemään sarja-avaukseen ilman kuumeista Jan Hagelbergia, selkävaivaista Toni Häppölää ja jalkavaivaista Esa Kivistöä.

– Meillä on laaja rinki. Poisjäänneistä huolimatta saamme aina jalkeille iskukykyisen joukkueen, kapteeni Sulento vakuutteli.


Beweläiset joutuivat välillä vääntämään lappeenrantalaisten kanssa varsin tasaväkisestikin, kuten tässä Olli-Valtteri Laaksonen ja Tomi Rouhiainen.

Tulevana viikonloppuna Bewe kohtaa lauantaina Kotkassa Titaanit ja sunnuntaina Tikkurilassa Kiekko-Vantaa Idän. Seuraava kotipeli on torstaina 29. syyskuuta, vieraana Kellokosken Alku.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWEN VIERASPELIT TULEVANA VIIKONLOPPUNA

Bewe Hockey matkaa lauantaina Kotkaan Titaaneiden vieraaksi. Otteluun odotetaan 1000 katsojaa, sillä molemmat ovat asettaneet tavoitteeksi marraskuussa alkavan  Suomi-sarjan karsinnan. Vain sarjan voittaja menee jatkoon ja näin ollen keskinäisellä pelillä on suuri merkitys kun lopullisia sijoituksia ratkotaan marraskuun alussa. Se lienee varmaa, että karsintaan menee joukkue, jonka rinnassa komeilee kotka. […]