BEWEN VIERASPELIT TULEVANA VIIKONLOPPUNA

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Bewe Hockey matkaa lauantaina Kotkaan Titaaneiden vieraaksi. Otteluun odotetaan 1000 katsojaa, sillä molemmat ovat asettaneet tavoitteeksi marraskuussa alkavan  Suomi-sarjan karsinnan. Vain sarjan voittaja menee jatkoon ja näin ollen keskinäisellä pelillä on suuri merkitys kun lopullisia sijoituksia ratkotaan marraskuun alussa. Se lienee varmaa, että karsintaan menee joukkue, jonka rinnassa komeilee kotka. Sunnuntaina Bewe pelaa naapurikaupungin Vantaan kakkosjengiä vastaan sarjan hienoimmassa hallissa Valtti Areenalla.
Bewen ensimmäisen kotiottelun yleisömäärä oli pettymys järjestäjille, kun Sport Hampuris Areenalle saapui vain 200 innokasta fania, jotka olivat tyytyväisiä näkemäänsä, kuulemaansa ja tarjoiluun.

Lobby Baarikin aukaisi oluthanat klo 18.30. Liekö väen vähyyteen vaikuttanut isommalla puolen täydelle katsomolle 8200 pelattu IFK – Blues ottelu. Seuraava kotiottelu pelataan to 29.9. 19.30 KelAa vastaan. Muistin virkistämiseksi KelA kellisti viime keväänä kotikaukalossaan Bewen eli ihan turhasta jengistä ole kysymys. Onkohan tähän otteluun jo odotettavissa jo runsaslukuisempaa yleisömäärä lähes 600 :sta kausikorttilaisesta.

Bewen otteluissa palkitaan aina myös vierasjoukkueen paras pelaaja. Kotijoukkueesta palkitaan aina Warriorsoturi ja ensimmäisessä ottelussa tämän palkinnon pokkasi Miikka Jouhkimainen. Lisäksi kotijoukkueen paras Kotkalla ja Veijo Votkinin 50 euron lahjakortilla ja nyt palkinto meni  ensimmäisessä ottelussa maalivahti Bona Hallikaiselle. Avausmaalin tekijänä kunnostautui vanha sotaratsu, joukkueen kapteeni, sepcial kypärällä pelaava Janne Sulento ja käteen kortti The Most Elmo Player, jolla Bewen kantapaikasta urheiluravintola Elmosta ruokaa ja juomaa. Nämä kaikki tilastoidaan ja eniten kiinnityksiä saaneet palkitaan keväällä päätösristeilyllä Viking Linella.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe koki kovia Kotkassa

Bewe Hockeyn taival kohti Suomi-sarjan karsintoja hankaloitui huomattavasti, kun Titaanit otti kotonaan Kotkassa kakkosdivisioonan pisteet numeroin 4–2. Yksinkertaisesta alkusarjasta vain voittaja pääsee karsimaan sarjaporrasta ylemmäs.