Bewe koki kovia Kotkassa

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Bewe Hockeyn taival kohti Suomi-sarjan karsintoja hankaloitui huomattavasti, kun Titaanit otti kotonaan Kotkassa kakkosdivisioonan pisteet numeroin 4–2. Yksinkertaisesta alkusarjasta vain voittaja pääsee karsimaan sarjaporrasta ylemmäs.

Kotkassa Bewen kohtaloksi koitui varsinkin toinen erä. Titaanit vei sen puhtaasti 3–0 Raine Räisäsen, Eemeli Arolan ja Jouni Penttisen maaleilla.  Osumista kaksi syntyi ylivoimalla ja yksi alivoimalla. Kun sekä Titaanit (Arola) että Bewe (Jaakko Niemensivu) olivat maalanneet ensimmäisessä erässä kerran, lähdettiin päätöserään vieraiden kannalta hankalassa 4–1-tilanteessa. Bewen Eero Lintuvuori oli kolmannen erän ainoa onnistuja.
Bewe oli saanut kokoonpanoonsa mukaan sarja-avauksesta sivussa olleet Toni Häppölän ja Jan Hagelbergin. Sekään ei auttanut. Tosin Hagelberg oli pohjustamassa Bewen ensimmäistä ja Häppölä toista maalia. PEPOa vastaan edellisessä pelissä nollan pitänyt maalivahti Joni Hallikainen sai nyt tehdä toisen erän jälkeen tilaa Joakim Wessmanille.

Titaanit-Bewe Hockey -ottelun pelikuviin: http://pekkajalis.pp.fi/photos/galleries/juniorit/Titaanit%20vs%20Bewe%20Hockey%2024092011/index.html

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe palasi voittokantaan

Bewe Hockeyn viikonloppu oli kaksijakoinen. Kotkassa lauantaina kärsityn 2–4-tappion jatkoksi joukkue otti sunnuntaina samoin numeroin II divisioonan sarjapisteet Kiekko-Vantaa Idältä.