Bewe palasi voittokantaan

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Bewe Hockeyn viikonloppu oli kaksijakoinen. Kotkassa lauantaina kärsityn 2–4-tappion jatkoksi joukkue otti sunnuntaina samoin numeroin II divisioonan sarjapisteet Kiekko-Vantaa Idältä. Tikkurilan harjoitushallin säälittävissä olosuhteissa pelatussa ottelussa Bewe ei vieläkään saanut peliään kunnolla kulkemaan. Kotijoukkue Kiekko-Vantaa Itä menikin avauserän kuudennella minuutilla Teemu Härkösen osumalla johtoon.
Bewe sai tasoituksen aikaiseksi vasta runsaat 30 minuuttia myöhemmin (35.55), kun Riku Rahikainen viimeisteli ylivoimalla ja siirretyn rangaistuksen aikana Toni Häppölän ja Panu Pättiniemen esityöstä.

Pättiniemi vei vieraat johtoon toisen erän toisella minuutilla. Rahikainen ja Olli-Valtteri Laaksonen kirjauttivat siitä syöttöpisteet. Kiekko-Vantaa Itä tuli vielä kerran tasoihin Samuli Aikion ylivoimamaalilla. Ylivoimalla iski myös Bewen Niko Varjoniemi ajassa 49.42, ja se osuma jäi voittomaaliksi. Syöttöpisteet tuosta 2–3-maalista merkittiin kapteeni Janne Sulennolle sekä Timo Ahoselle.
Kimmo Kosonen kaunisteli vielä Sulennon ja Varjoniemen esityöstä lukemiksi 2–4. Kiekko-Vantaa Itä hukkasi kirivaihteensa loppuminuuttien jäähyrangaistuksiin.

Torstaina (29.9.) Bewe kohtaa kello 19.30 alkavassa ottelussa kotonaan Helsingin harjoitushallissa Kellokosken Alun. KelA on kerännyt kolmesta pelaamastaan pelistä yhden voiton ja kaksi tappiota. 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

TORSTAI-ILLAN VIERAAT KELLOKOSKELTA

Bewen torstai-illan vieraaksi saapuu Kellokosken Alku, joka viime keväänä syötti beweläisille todellista käärmekeittoa peittoamalla II-divisioonan ottelussa Bewen jatkoaikamaalilla 5-4. Tämä aiheutti mustia pilviä silloiselle talviselle taivaalle.