TORSTAI-ILLAN VIERAAT KELLOKOSKELTA

Bewe
0 0
Read Time:37 Second

Bewen torstai-illan vieraaksi saapuu Kellokosken Alku, joka viime keväänä syötti beweläisille todellista käärmekeittoa peittoamalla II-divisioonan ottelussa Bewen jatkoaikamaalilla 5-4. Tämä aiheutti mustia pilviä silloiselle talviselle taivaalle. Alun ryhmä on nuorentunut viime kaudesta ja joukkueessa pelaa useita viime kaudella Järvenpäässä A-nuorissa pelanneita pelaajia.
 
Päävalmentaja Vesa Surenkin johdattaa iskukykyisen kotijoukkueen Sport Hampuris Areenan liukkaalle jäälle. Bewen sairaslista on yllättävän pitkä jo tässä vaiheessa kautta; poissa ovat mm. Miikka Jouhkimainen, Jaska Korpi, Janne Tolvanen ja Esa Kivistö.
 
Ottelu alkaa torstaina klo 19.30. Tervetuloa

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe jyräsi KelA:n, Rahikainen teki neljä

Neljästi viimeistellyt Riku Rahikainen oli kapellimestarina Bewen maalijuhlissa. Kellokosken Alku oli täysin vailla mahdollisuuksia jääkiekon II divisioonan vierasottelussaan Beweä vastaan. Neljä osumaa pommittaneen Riku Rahikaisen johdolla isännät takoivat taululle tylyt 11–4-numerot. Vaikka Bewe vei peliä alusta asti, oli viimeistelyssä ensin siinä määrin tahmeutta, että lukemat pysyivät maltillisina kolmanteen erään saakka. […]