Bewe jyräsi KelA:n, Rahikainen teki neljä

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second


Neljästi viimeistellyt Riku Rahikainen oli kapellimestarina Bewen maalijuhlissa.

Kellokosken Alku oli täysin vailla mahdollisuuksia jääkiekon II divisioonan vierasottelussaan Beweä vastaan. Neljä osumaa pommittaneen Riku Rahikaisen johdolla isännät takoivat taululle tylyt 11–4-numerot. Vaikka Bewe vei peliä alusta asti, oli viimeistelyssä ensin siinä määrin tahmeutta, että lukemat pysyivät maltillisina kolmanteen erään saakka. Vielä päätöserän alussa KelA nousi kahden maalin päähän (5–3), mutta sai viimeisen lohdutusosumansa rangaistuslaukauksella vasta kolme sekuntia ennen päätössummeria.


Kapteeni Janne Sulento iski nurkalta numeroiksi 6-3. KelA:n Jari Mikkonen ja maalivahti Mikko Heiskanen ovat voimattomia. Viiden tehopisteen mies, Bewen Niko Varjoniemi, todistaa tapahtumaa.

Kuin liukuhihnalta

Bewellä on nyt neljästä pelistä kolme voittoa ja yksi tappio. Kauden toistaiseksi vaivattomin voitto ei saanut maalinsylkijä Rahikaista paukuttelemaan henkseleitään.
– Alku oli taas vähän nihkeää. Maalit aina vapauttavat peliä. Siitä se sitten lähti vähän kuin liukuhihnalta, hän totesi.
– Tämänkertainen vastustajakaan ei ollut todellinen mittari. Aiemmat kolme peliä ovat olleet selkeästi vaikeampia kaikin puolin. Mutta ihan hyvä, että saadaan tällaisia onnistumisia.
Rahikainen laukoi ensimmäisessä erässä yhden maalin, kolmannessa kolme. Mukaan mahtui näyttäviäkin osumia. Kysymykseen jyvän löytymisestä Rahikainen vastasi vaatimattomasti:
– Kun vetää, niin joskus menee.


Toni Häppölä teki ensimmäiset Bewe-osumansa.

Häppölä avasi maalitilinsä

Rahikaisen vanavedessä tehoilivat eniten Niko Varjoniemi (1+4), Janne Sulento (1+2), Panu Pättiniemi (1+2), Olli-Valtteri Laaksonen (0+3) sekä ensimmäiset osumansa Bewen paidassa latonut Toni Häppölä (2+1). Torjuntavuorossa oli Joakim Wessman. Hän ehti kiekon eteen 29 kertaa.

Bewe on seuraavan kerran tulessa sunnuntaina 9. lokakuuta Heinolassa, missä isännöi Tinatuopit. Bewen seuraava kotipeli on torstaina 13. lokakuuta kello 19.30. Paikallisottelussa on silloin vastassa sarjan vahvasti aloittanut Karhu-Kissat.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE MATKAA SUNNUNTAINA HEINOLAAN

Bewen viikonlopun peli suuntautuu vieraspelimatkalle Heinolaan. Heinolalaiset tunnetaan kovana kotijoukkueena, jonka vieraspelit ailahtelevat laidasta laitaan. Bewen joukkueesta on jonkun viikon sivussa erinäisten loukkaantumisten takia ainakin hyökkääjä Aki Selin ja puolustaja Jan Roos.