BEWE MATKAA SUNNUNTAINA HEINOLAAN

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 53 Second

Bewen viikonlopun peli suuntautuu vieraspelimatkalle Heinolaan. Heinolalaiset tunnetaan kovana kotijoukkueena, jonka vieraspelit ailahtelevat laidasta laitaan. Bewen joukkueesta on jonkun viikon sivussa erinäisten loukkaantumisten takia ainakin hyökkääjä Aki Selin ja puolustaja Jan Roos.  Joukkueen rosteri näyttää nyt 26 kenttäpelaajaa ja 3 maalivahtia. Viimeisempien lopettaneiden Jaska Korven ja Dinny Harjulan joukkoon liittyi myös Matti Tevanen. Sarjassa Bewen ei saa enää hävitä yhtään ottelua ja vielä pitäisi Titaaneille sattua työtapaturma esim. kompastua tulevana lauantaina Heinolassa käytävässä kotiottelussa, jotta Bewellä säilyisi mahdollisuus marraskuussa alkavaan Suomi-sarjan karsintaan.
 
Vieraspelimatkan jälkeen Bewe kääntää katseensa Kissa-peliin, joka pelataan to 13.10. klo 19.00 Sport Hampuris Areenalle, jonne odotetaan vähintään 500 katsojaa. Ja näin uskoo myös suurin osa Bewen joukkueestakin, osallistuen samalla myös ennakkomarkkinointiin. Tunnelmaa ja taistelua tästä stadin kakkos derbystä ei varmasti tule puuttumaan. Ottelutapahtumassa on erilaisia kilpailuja, arpajaisia, taitoluisteluesitys, cheerleaderit. Kuulutuksesta ja musiikista vastaa kevään 2012 MM-kisoihin ehdolla oleva Marcos Lemberg. Kaukalostakaan ei tule väriä puuttumaan, sillä sen takaavat Rahikaiset, Häppölät, Kivistöt sekä koko Bewen joukkue ja Kissalauma. Katsomossa tullaan näkemään myös räp-tähti Ville Galle,joka pelasi kolme kautta Bewen kaukalopalloliigajoukkueessa, voittaen 2 Suomen Mestaruutta. Ville Galle tulee saamaan muistoksi pelipaidan, jonka selkää koristaa hänen käyttämänsä pelinumero 8. VilleGallen & Jaren Häissä oli viime kesän ehdoton hitti. Lisäksi Bewe lahjoittaa aloitusseremonian yhteydessä Käpylän Kuntoutuskeskukselle lahjakortin,  Tämän mahdollistaa kaudella 2010-11 myydyt maalit. Bewe on lahjoittanut joka vuosi kaudesta 1992-93 myydyistä maaleista kertyneitä varoja ja aina pääsosin Helsingin jäähallin naapurissa olevalle Käpylän Kuntotuskeskukselle, jossa hoidetaan selkäydinvammaisia.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe haki pisteet Heinolasta

Heinolalainen Tinatuopit selvisi numerollisesti niukalla 4–5-kotitappiolla II divisioonan kiekko-ottelussa, kun Bewe kävi kylässä. Isännät tekivät kuitenkin maaleistaan kolme vasta viimeisen kuuden minuutin aikana. Lopputulosta paremmin ottelun luonteesta kertovat maalivahtien torjunnat: Tinatuoppien Jens Rämölle kirjattiin peräti 52 torjuntaa, Bewen Joni Hallikaiselle vain 15.