Bewe vielä kiinni kakkospaikassa

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Bewe kukisti jääkiekon II divisioonan etelälohkon alkusarjan viimeisessä kotiottelussaan Nummelan Palloseuran 7–1. Bewe säilytti mahdollisuutensa kakkossijaan lopullisessa sarjataulukossa, kun jumbojoukkue Viikingit antautui Karhu-Kissoille vasta jatkoajalla. Bewellä on vielä jäljellä ottelu Viikinkejä vastaan, ja se voi nousta Karhu-Kissojen kanssa tasapisteisiin.

Nummelalaisia isännöidessään Bewe ratkaisi pelin jo avauserässä, jonka se vei 4–0 tehomiehinään Esa Kivistö (1+2), Riku Rahikainen (2+0) ja lokakuun Bewe-pelaajaksi valittu Roopertti Martikainen (0+3).

Toisen erän ainoa maalari oli Bewen Miikka Jouhkimainen. Kolmannessa erässä maalasi ensin Eero Lintuvuori, joka oli vastannut myös Bewen toisesta osumasta. Bewen maalilla torjuntavuorossa olleen Wilhelm Petaksen nollapeli särkyi neljä ja puoli minuuttia ennen loppua, kun NuPS:n Risto-Matti Sonni pääsi viimeistelemään. Bewe-kapteeni Janne Sulento sinetöi loppuluvut runsas minuutti ennen päätössummeria.

Bewen selvästä hallinnasta kertovat myös maalivahtien torjunnat: Petas 33, NuPS:n Lauri Rummukainen 59.

 

Lohkovoittaja Kotkan Titaanit voitti kaikki kymmenen peliään ja nousi Suomi-sarjan karsintasarjaan. Karhu-Kissat on nyt toisena. Bewe pelaa alkusarjan viimeisen ottelunsa keskiviikkona 9. marraskuuta kello 20.20 Vuosaaren uudessa jäähallissa Viikinkien vieraana. Jos Bewe voittaa, se nousee tasapisteisiin Karhu-Kissojen kanssa, ja jos Bewe voittaa vähintään kuudella maalilla, se ohittaa paremmalla maalierollaan Karhu-Kissat.

II divisioonan eteläisen alueen jatkosarjasta lohkovoittaja selviytyy keväällä ristiinkarsintaan Länsirannikon-lohkon jatkosarjan voittajaa vastaan.  Otteluparien voittajat pääsevät Suomi-sarjan jatkokarsintoihin.


http://www.jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%E4%E4kiekko/Bewe+Sport-NuPS/


Viimeisenä on Kuukauden Pelaajan kuvakooste videotiedostona.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe alkusarjan kakkonen

Bewe nousi jääkiekon II divisioonan alkusarjan etelälohkon kakkoseksi rökitettyään päätöspelissä Viikingit Vuosaaren uudessa jäähallissa, Aimo Mäkinen Areenassa, lukemin 0-9. Murskavoitto riitti nostamaan Bewen tasapisteisiin Karhu-Kissojen kanssa ja maalieron turvin sarjataulukossa ohi. Kotkan Titaanit voitti lohkon puhtaalla pelillä ja jatkaa kauttaan Suomi-sarjan karsintasarjassa.