Bewe Legendat Lahdessa

Bewe
0 0
Read Time:50 Second

Bewe Legendat kävivät Loppiaisen Lahdessa pelaamassa lahtelaisista kaukalopalloilijoista, melkein vastaavaa ryhmää vastaan ystävyysottelun. Ottelu päättyi kotijoukkueen niukkaan 10-9 voittoon.

 Sample Image

Kortteliliiga Jake Ropposen johdolla oli järjestänyt hienot puitteet tapahtumalla ja päivän kruunasi jälkipelit ruokailuineen sekä virvokkeineen.

Bewen joukkue oli koottu n. 20-vuoden ajalta. Nestorina hääri pian 50-vuotta täyttävä Mikko Mild ja nuorimmaisena 27-vuotias Jonne Vaahtera. Tunnelma oli joukkueen kesken mitä parhain. Koppi oli täynnä lajinsa legendoja, todellisia kullanhuuhtojia Sami Häppölä, Rami Koivisto, Janne Tähkä, Jari Loisalo, Mikko Mild, Heikki Niittula, Kai Vesterback, Jari Huttunen, Jouni Myllys, Mika Hämäläinen, Jonne Vaahtera, Risto Salminen, Pasi Heinistö, Kimmo Löfman, Tero Ekman, Sami Luoto, Marko Lampinen, Tape Ahonen ja Jouni Ikonen. Perinne tulleenee jatkumaan.

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Karhu-Kissat taas piikkinä lihassa

Karhu-Kissat on ollut Bewelle tällä kaudella pahin peikko. Joukkueiden toinenkin kohtaaminen jääkiekon II divisioonan etelälohkossa päättyi Bewen tappioon. Nyt jatkosarjassa Karhu-Kissojen isännöimän tuiman paikallistaiston loppulukemat olivat niukat 5–4. Alkusarjassa lokakuussa Bewe hävisi paikallisvastustajalleen 3–6.