Konkari Kangas ratkaisi kärkikamppailun

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 40 Second

Bewen ja Kiekko-Vantaa Idän kärkikamppailu II divisioonan etelälohkon jatkosarjassa oli odotetun tasainen ja jännittävä. 7–5-voitollaan Bewe nousi sarjaa yhä maalieron turvin johtavan Kiekko-Vantaa Idän kanssa tasapisteisiin, mutta Bewe on pelannut kaksi ottelua vantaalaisia vähemmän.

Konkari Pasi Kangas (2+0) oli tällä kertaa Bewen suurin sankari. Hän onnistui päätöserän puolivälissä kahdesti 22 sekunnin sisään ja nykäisi joukkueensa 6–4-johtoon. Molempiin osumiin antoi syötön Riku Rahikainen. Varsinkin ensimmäinen oli oikea namupassi. Kangas sai rauhassa maalinedustalta lirutella kiekon sisään.

– Jo aiemmin rakensimme hyviä tilanteita, mutta hukkasimme ne. Päätin, että välillä voin kokeilla itsekin, Kangas kertasi onnistumisiaan.

Toinenkin pikatupla

Vielä nopeamman tuplan Bewe sai aikaan hieman toisen erän puolivälin jälkeen, kun Niko Varjoniemi (1+1) kavensi ensin 2–3:een ja jo 18 sekuntia myöhemmin Olli-Valtteri Laaksonen (1+1)tasoitti pelin. Kun myös Ked Iamsa-Ard (1+1)onnistui ennen toista erätaukoa, ajassa 36.32, lähdettiin kolmanteen erään Bewen 4–3-johdossa.    

Iamsa-Ardilla avaimet

Ottelun avausosumastakin vastannut Kiekko-Vantaa Idän Joona Paalasvuo tasoitti kolmannen erän seitsemännellä minuutilla 4–4:ään, ennen kuin Kangas teki tulpansa. Iamsa-Ardilla oli sen jälkeen ensin läpiajosta ja sitten rangaistuslaukauksesta mahdollisuus tappaa peli lopullisesti. Vastustajan maalivahti Patric Öhman kuitenkin torpedoi Iamsa-Ardin yritykset. Kun Kiekko-Vantaa Idän Samuli Aikio vielä kavensi yllättävällä kaukovedollaan 6–5:een, riitti jännitystä loppuun asti. Bewen Eero Lintuvuori sinetöi loppulukemat tyhjiin vasta yhdeksän sekuntia ennen summeria.

Tikkanen debytoi

Bewessä debytoi 31-vuotias laitahyökkääjä Tuomas Tikkanen noin 250 Mestis-pelin kokemuksella. Alkukauden Ranskassa kiekkoillut Tikkanen jäi Bewe-debyytissään tehopisteittä. Sen sijaan hän istui rangaistusaitiossa ensimmäisessä erässä, kun Kiekko-Vantaa Itä teki avausmaalinsa. Vieraiden johto-osuman kuittasi puolustaja Patrik Lostedt pari minuuttia myöhemmin.

”Paketti ei ole vielä valmis”

Vaikka Bewe korjasi tärkeät sarjapisteet, oli puolustuspelaaminen turhan löysää: vastustajan maalailua tyydyttiin seuraamaan katseella vierestä.

– Pitää paikkaansa, ratkaisija Kangas myönsi.

– Pakettimme ei ole vielä valmis, tämä on vielä vähän hakemista. Mutta koko ajan harjoitellaan, ja mitä tiiviimmäksi porukka saadaan, sitä parempi tulee. Tällaiset tärkeät voitotkin hitsaavat meitä yhä paremmin yhteen, Pasi Kangas tuumi.

Seuraavaa voittoa Bewe pääsee jahtaamaan jo lauantaina 21. tammikuuta kello 19 alkaen kotikaukalossaan, kun heinolalainen Tinatuopit tulee kylään.

Kuvat ottelusta

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Lintuvuori mässäili, Bewe puolivaloilla sarjakärkeen

Bewe otti kauden toistaiseksi suurimman voittonsa jääkiekon II divisioonan etelälohkossa, kun se murskasi jatkosarjan kotiottelussaan heinolaisen Tinatuopit lukemin 14–1. Samalla Bewe otti sarjassa paalupaikan.