Lintuvuori mässäili, Bewe puolivaloilla sarjakärkeen

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Bewe otti kauden toistaiseksi suurimman voittonsa jääkiekon II divisioonan etelälohkossa, kun se murskasi jatkosarjan kotiottelussaan heinolaisen Tinatuopit lukemin 14–1. Samalla Bewe otti sarjassa paalupaikan.

Bewen pelaajat koristelivat urakalla pistesaldojaan heinolalaisten kustannuksella. Sekä Pasi Kangas (TiTua vastaan 1+4), Eero Lintuvuori (5+2) että Riku Rahikainen (1+2) ovat nyt pistepörssissä viiden parhaan joukossa. Kolmeen tehopisteeseen TiTu-pelissä ylsivät Rahikaisen lisäksi myös Olli-Valtteri Laaksonen (2+1), Roopertti Martikainen (1+2), Aki Selin (1+2), Ilkka Saarinen (1+2), Jussi Kuikka (0+3) sekä pitkästä aikaa mukana ollut Toni Häppölä (2+1).

Lintuvuori iski toisessa erässä puhtaan hattutempun ja vielä kolmannessa erässä kaksi osumaa.

– Enpä muista koskaan aiemmin tehneeni viittä maalia samassa pelissä, ainakaan aikuisten tasolla, Lintuvuori totesi saavutustaan samalla hieman vähätellen:

– Vastus nyt oli mitä oli ja pelin tempo sen mukainen.

TiTulla oli matkassa vain maalivahti ja yhdeksän kenttäpelaajaa, eikä laatukaan korvannut määrää. Sen myötä Bewellä oli luonnollisesti asenneongelma: omakin peli oli kuin puolivaloilla ajelua. Numerollisesti vieraat pysyivätkin Bewen kyydissä pelin puoliväliin asti. Kotijoukkue johti ensimmäisen erän jälkeen vain 2–1 ja vielä kymmenen minuuttia myöhemminkin vain 3–1, mutta sitten alkoi ropista. Bewe voitti sekä toisen että kolmannen erän 6–0.  

Bewellä on jatkosarjasta jäljellä vielä kolme ottelua. Tämän sarjavaiheen viimeisen kotipelinsä Bewe pelaa perjantaina 27. tammikuuta kello 19 alkaen. Vastustajana on Valkealan Kiekko.

Kuvaesitys:

http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%C3%A4%C3%A4kiekko/Bewe%20Sport%20vs.%20Tinatuopit/

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Hagelberg hattutemppuili

Puolustaja Jan Hagelbergin kolme maalia siivittivät Bewen täyteen pistepottiin Valkealan Kiekkoa vastaan jääkiekon II divisioonan etelälohkossa. Bewe voitti jatkosarjan viimeisen kotiottelunsa numeroin 6–1.