Hagelberg hattutemppuili

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 57 Second

Puolustaja Jan Hagelbergin kolme maalia siivittivät Bewen täyteen pistepottiin Valkealan Kiekkoa vastaan jääkiekon II divisioonan etelälohkossa. Bewe voitti jatkosarjan viimeisen kotiottelunsa numeroin 6–1.

Bewe on sarjan paalupaikalla, mutta ei joukkue vieläkään saanut läheskään parastaan irti. Sen myönsi myös Hagelberg.

– Kolme pistettä lämmittää, ei muu. Ei tuollaisilla suorituksilla keväällä pitkälle pötkitä. Viidellä kyllä hyökätään, mutta viidellä pitäisi puolustaakin, Hagelberg ruoski.

– Pitkä matka meillä vielä on. Tulokset mairittelevat. Ei auta pelkästään odotella, että ne tosipelit alkavat. Paljon on tapahduttava jo aiemmin. Muuten tulee lyhyt kevät.

Hagelberg teki voittomaaliksi jääneen 2–1-osuman, kun viitisen minuuttia ensimmäistä erää oli jäljellä. Kun toista erää oli pelattu viisi minuuttia, Hagelberg lisäsi isäntien johdon 3–1:een.  Hattutemppu täydentyi ajassa 36.41, kun Hagelberg veivasi rangaistuslaukauksesta upeasti 5–1-numerot.

– Kahdessa ensimmäisessä kiekko pomppi sopivasti meikäläiselle. Rankkarissa maalivahti onneksi ”myi” itsensä. Parin viime kauden aikana on muutama rankkari tullut ammuttua, mutta nollilla on menty. Hyvä, että nyt onnistui, Hagelberg tuumi.

 Bewen 1–1-tasoituksesta vastasi Panu Pättiniemi (1+2), neljännestä maalista Olli-Valtteri Laaksonen ja päätöserän ainoasta puolustaja Jussi Kuikka tyylikkäällä lämärillä. Pasi Kangas keräsi ottelussa kolme syöttöpistettä, Ilkka Saarinen kaksi.

Bewe pelaa jo sunnuntaina (29.1.) Pajulahdessa Nastolan Kiekko vastaan. Voitto sieltä varmistaisi Bewelle käytännössä jatkosarjan ykköspaikan. Tämän sarjavaiheen viimeisen ottelunsa Bewe pelaa lauantaina 4. helmikuuta Kauniaisissa.  Sen jälkeen kahdeksan parasta joukkuetta pelaa vielä keskenään yksinkertaisen jatkosarjan ennen lohkojen välisiä ristiinkarsintoja.

Kuvakooste ottelusta

http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%E4%E4kiekko/Bewe%20Sport%20vs.%20ValKi/


About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Pajulahti oli Bewelle paha paikka

Bewe kärsi kolmannen tappionsa jääkiekon II divisioonan etelälohkon jatkosarjassa, kun Nastolan Kiekko oli 4–2-numeroin parempi kotikaukalossaan Pajulahdessa.