TONI MÄKIAHO VIIME HETKELLÄ BEWEEN

Bewe
0 0
Read Time:55 Second
Jääkiekkoväen hyvin tuntema Toni Mäkiaho siirtyi aivan viime hetkellä 31.1. klo 23.59 kahden kuukauden pestillä Beween. Näin Mäkiaho tulee auttamaan tämän kevään joukkuettaan nousutavoitteessa Suomi-sarjaan. 
Myös maalivahtiosastoon liittyi 22-vuotias Jyväskylästä kotoisin oleva Juuso Hyyppä. Hän pelasi alkukauden Suomi-sarjassa Imatran Ketterässä. Syksyllä Bewen maalivahtiosasto näytti vielä huikealta Jaakko Suomalaisenkin liittyessä joukkueeseen, mutta pesti ei kestänytkään kovin pitkään Englannista tulleen hyvän tarjouksen takia. Myös lyhyen n. parin viikon ajan joukkueessa pelasi ja harjoitteli koko alkukauden. 
Ranskassa ammatikseen pelannut Tuomas Tikkanen ja hänkin suuntasi lopulta rahakkaan sopimuksen tuoman edun mukaan Lontooseen. Maalivahti Bona Hallikaisen joulukuussa loukkaantunut polvi ei kestä pelaamista ja näin hän keskittyy vain ja ainostaan maalarimestarin töihinsä. Joukkueeseen maalitykiksi hankittu Esa Kivistön kausi on myös paketissa käsivamman takia. Alamäkiluistelussa kaatunut Miika Jouhkimainen kärsii ruhjevammoista, mutta on pystynyt silti jonkin verran harjoittelemaan.
 
Bewe pelaa II-divisioonan jatkosarjan viimeisen ottelun Kauniaisissa la 4.2. klo 16.20 ja vastassa on paikallinen IFK. Pelissä on panosta, sillä Bewe tarvitsee voiton hoitaakseen paalupaikan jatkosarjaa ajatellen.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE SIVUILLA KÄVIJÄMÄÄRÄENNÄTYS

Viime elokuun alussa Beween liittyneen Toni Häppölän ansiosta sivuilla oli sopimuksen julkaisupäivänä ennätysmäärä 1358 kävijää. Toinen Toni eli Mäkiaho pani vieläkin paremmaksi ja nyt uusi ennätys on 1453.