Bewe TuusKille tappio tuliaisina Porvoosta

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Kaksi ensimmäistä otteluaan selvähköin numeroin hävinnyt Porvoon Hunters olikin yllättäen liian kova pala Bewe TuusKin purtavaksi Suomi-sarjan alkulohko 3:n ottelussa. Pisteet jäivät Porvooseen numeroin 5–2.

SM-liigakultaakin Kärpissä keväällä 2008 juhlinut kaksinkertainen Mestis-mestari Jaakko Suomalainen pelasi nyt ensimmäisen ottelunsa Bewe TuusKin maalilla. Vanhat meriitit eivät painaneet. Neljän takaiskun jälkeen, ajassa 34.07, hän sai tehdä tilaa Joonas Inkilälle. Inkilä piti nollan, sillä Hunters teki viimeisen maalinsa tyhjiin Bewe TuusKin yritettyä kavennusta kuudella kenttäpelaajalla. Ottelun lopussa Bewe TuusKilla oli parinkymmenen sekunnin ajan kaukalossa jopa tuplamiehitys isäntiin verrattuna, kun kotijoukkueesta oli kaksi pelaajaa rangaistusaitiossa. Aikalisäkään ei auttanut. Kavennus jäi tekemättä. Sen sijaan Huntersin Pekka Kärkkäinen viimeisteli loppulukemat sekuntia ennen summeria.

Bewe TuusKin Niko Aitero aloitti pelissä maalinteon, kun oli pelattu 7.16. Avauserän kahden viimeisen minuutin aikana Hunters kuitenkin onnistui kahdesti. Toisen erän puolivälin jälkeen Hunters teki parissa minuutissa kaksi maalia. Kolmannessa erässä Bewe TuusKin Joonas Saari kavensi Arttu Kuisminin ja Lauri Lehvosen esityöstä 4–2:een. Kahta maalia lähemmäs vieraat eivät kuitenkaan enää päässeet.

Suomalainen ja Inkilä torjuivat yhteensä 20 kiekkoa. Huntersin Kalle Helmiselle kirjattiin 35 torjuntaa. Bewe TuusKi kaatui siis maalivahtipeliin – kentän molemmissa päissä.

Bewe TuusKin vieraspelit jatkuvat lauantaina 22. syyskuuta Salossa ja viikkoa myöhemmin, 29. syyskuuta, Forssassa. Hyrylässä Suomi-sarjaa nähdään seuraavan kerran sunnuntaina 30.9. kello 17 alkaen, kun Bewe TuusKi kohtaa Kotkan Titaanit.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe TuusKi takaisin voittokantaan

Yhden tappiopelin jälkeen oli taas voiton vuoro, kun Bewe TuusKi vieraili Salossa Suomi-sarjan jääkiekko-ottelussa. Paikallinen Kiekkohait polvistui lukemin 4–6.