Bewe TuusKi takaisin voittokantaan

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Yhden tappiopelin jälkeen oli taas voiton vuoro, kun Bewe TuusKi vieraili Salossa Suomi-sarjan jääkiekko-ottelussa. Paikallinen Kiekkohait polvistui lukemin 4–6.

Helpolla eivät pisteet Salosta irronneet. Kolmanteen erään lähdettiin tasalukemissa 3–3, ja päätöserän kolmannella minuutilla isännät vieläpä siirtyivät johtoon. Ajassa 46.56 Bewe TuusKin Eero Lehvonen tasoitti, ja vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin kapteeni Antti Suominen iski vieraille voittomaalin. Kun 26 sekuntia oli pelaamatta, tuomittiin Bewe TuusKin Joonas Saarelle korkeasta mailasta tuplakakkonen. Kiekkohait pääsi yrittämään kuudella neljää vastaan. Bewe TuusKin Sami Häkkinen oli kuitenkin illan viimeinen onnistuja. Hän sinetöi loppunumerot tyhjiin ajassa 59.50.

Ensimmäisen erän jälkeen Bewe TuusKi johti 2–0 Lari Ariman ja Patrik Lostedtin osumilla. Pelin puoliväliin mennessä tilanne oli tasan. Lauri Lehvonen vei Bewe TuusKin uudelleen johtoon, mutta isännät ehtivät siis tasoittaa ennen toista erätaukoa.

Bewe TuusKin osumat jakaantuivat tasaisesti kuuden eri miehen kesken. Lostedt kirjautti maalinsa lisäksi kaksi maalisyöttöä, sekä Arima että kippari Suominen yhden.  Juho Perttilälle merkattiin kaksi syöttöpistettä.

Bewe TuusKin maalilla pelasi Joonas Inkilä. Hän torjui 25 kertaa, Kiekkohaiden Kim Törnström 34.

Bewe TuusKin vieraspelit jatkuvat lauantaina 29. syyskuuta, Forssassa. Sunnuntaina 30.9. kello 17 alkaen Bewe TuusKi kohtaa kotihallissaan Hyrylässä Kotkan Titaanit, joka on aloittanut Suomi-sarjan kolmella voitolla.

Linkki Jouni Ikosen haastatteluun:

http://urheiluuutiset.com/site/default.aspx?news=1168

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe Hockey kävi toivottamassa hyvää viikonloppua Valkealassa

Kymenlaakson maakuntaan Valkealaan matkannut Bewe Hockey nujersi pillimehut suussa vastaan tulleen ValKin numeroin 2-5  (2-1)(0-1)(0-3)