Bewe Hockey kävi toivottamassa hyvää viikonloppua Valkealassa

0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Kymenlaakson maakuntaan Valkealaan matkannut Bewe Hockey nujersi pillimehut suussa vastaan tulleen ValKin numeroin 2-5  (2-1)(0-1)(0-3) Alkuun mehuista saatu energia näkyi taistelevan kotijoukkueen jaloissa, mutta 3.erässä olisikin jo tarvittu superfoodia goji-marjojen kera, sillä vastustaja hyytyi aloituskiekon tiputtua jäähän.

ValKi rimpuili ja roikkui mutta Eero Lintuvuori päätti toisin. Jalkavammasta toipunut viime kauden maalitykki naulasi Arttu Lepän ja Jussi Kuikan hyvästä esityöstä 3. erän alussa. Samalla murtui Valkin musculus gluteus maximus-lihaksen yläpuolella sijaitseva selkäranka.

Sam Roos ja Riku Rahikainen vielä kaunistelivat lukemia, jonka jälkeen kansakoulun välituntikellolta kuulostanut päätössummeri kajahti.

Maalivahti Lauri Kokko selvisi urakasta 26 torjunnalla kun ValKin maalilla Sami Kangaskolkka urakoi 44 torjuntaa.

Haastatteluun ennen lehdistötiedotusta kerennyt Eero Lintuvuori selvitti ottelun kulkua.

– Matsi oli vähän niinku, no jaa aika perus, me painettiin päälle ja ValKi kyttäs vaan vastahyökkäyksiä. Niiden veska piti niitä pystyssä.