Bewe Hockey räväytti kotiavauksessaan

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Bewe Hockey vei selkeän voiton Kiekko-Vantaa Idästä maalein 9-2 (0-0)(4-1)(5-1). Ottelu ratkesi toisessa erässä kotijoukkueen näyttävien henkilökohtaisien suoritusten ja tehokkaan viimeistelyn johdosta.

Ottelukuuluttaja Marcos pyöräytti kiekkohittinsä kaiuttimista tiistain pimenevässä illassa kun Bewe Hockey ja Kiekko-Vantaa iskivät yhteen II-divisioonan alkusarjan kamppailussa. Isoveli-pikkuveli –asetelmasta arveltiin tulevan tasaväkinen kamppailu, jota myös ensimmäinen erä osoitti. Makoisin suoritus nähtiin kuitenkin kaukalon ulkopuolella, jossa Wotkins –makkarat syötiin loppuun jo erätauolla 82 katsojan toimesta.

Toisessa erässä sitten tapahtuikin. Riku Rahikainen täräytti kaksi maalia. Esityöstä vastasi Esa Kivistö, joka sekoitti Vantaan pakan, erään puolustajan huhutaan vieläkin seikkailevan Bolliksen puolella. Uutena puolustukseen liittynyt Aki Tuominen osoitti myös raviohjastajan piirteitä, sillä hevosvoimaisesta luistelusta tunnettu Tuominen sivalsi voittomaalin ylivoimalla Sam Roosin ja Olli Lähdesmäen tarjoiluista.

Kolmas erä tarjosikin kahvittelua hermesetaksen kera. Vili Mustonen löysi näyttävällä syötöllään maalinkulmalta Tuomisen ja tilanne vaihtui jo ratkaisevan tuntuiseen 6-1. Lisää saatiin kun Henri Vikström – Esa Kivistö akseli taituroi ”sulle–mulle–sulle” –syöttöketjun päätteeksi kiekon maalinsuulle vaihdetun Patrick Ömanin selän taakse. Jäähyjen saattelema peli päättyi 9-2. Bewen Ari Ahokkaalle kirjattiin 24 torjuntaa kun vastustajan molemmat maalivahdin työllistyivät yhteensä 58 torjunnalla.

Ottelu kokonaisuudessaan oli viihdyttävää ja katsomoon menevää kiekkoa. Numerot kertovat kotijoukkueen hyvyydestä ei vastustajan huonoudesta. Näyttäviä maaleja tarjonnut kotiavaus antoikin Bewe Hockeylle itseluottamusta tulevaan, sillä Kiekko-Vantaa Itä lukeutuu II-divisioonan kärkipään joukkueisiin. Bewen pelistä erottui myös tarvittava rentous, jota viime kauden joukkueelta jäi uupumaan. Puolustajat pitivät vastustajat kurissa ja hyökkääjiltä löytyi kuivaa ruutia maalipaikoissa. Kiekon hallinta omilla erottui ratkaisevasti verrattuna vastustajaan.

Tärkein asia, jonka tuon esille on, että ottelun ratkaisupelaajiin voisi nostaa monta pelimiestä, mutta tällä kertaa ylistän koko joukkuetta ilman superlatiiveja kuitenkin.

Tähtikotkat kuitenkin seuraavasti.

*Aki Tuominen, 2+1 tehot puolustajalle lupaa hyvää jatkoa ajatellen

**Riku Rahikainen, 2+2 tehot heti kun keskittyi pelaamiseen

***Henri Vikström, 1+2, järjesteli paikkoja ja ratkaisi itse, päättäväisyyttä

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe Hockey vieraili voittoisasti Kellokoskella

Bewe Hockey suuntasi KelA:n vieraaksi, ryöstöretki kannatti sillä voitto kirjattiin selkein luvuin 2-7 (0-3)(1-1)(1-3).